פנזנלה חורף
Panzanella החורף עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 394 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. חורף יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם עלי פטרוזיליה, שום, כרוב ניצנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. עם כפית ציון של 62% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פנזנלה חורף, פנזנלה חורף, ו פנזנלה חורף עם רוטב תפוחים.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה מעל חום מתון ומבשלים עד שהוא קצף.
מוסיפים את השום ואת הקורנית ומוסיפים מיד את קוביות הלחם. זרוק היטב למעיל.
מוסיפים את רוב הגבינה המגורדת ומערבבים.
מעבירים לחם לתבנית אפייה ומפזרים את שאר הגבינה והמלח והפלפלפל ומעבירים בעדינות שוב בעודם חמים כדי להמיס את הגבינה.
אופים ערבוב פעם או פעמיים, עד קרוטונים הם פריך וקל צבע בצד החיצוני אבל עדיין רך בתוך, על 10 עד 15 דקות. להניח בצד ולתת מגניב.
משרים את הבצל הפרוס בחומץ שרי וקמצוץ מלח במשך כ -15 דקות. תניח בצד.
לזרוק את הדלעת עם 1 1/2 כפות של שמן זית, מרווה, מלח ופלפל. מסדרים שכבה אחת על תבנית אפייה ואופים עד שהסקווש רך וקרמל קלות, כ -15 עד דקות.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את כרוב הניצנים לרבעים ומבשלים עד מכרז אבל לשמור על מגע של פריכות, על 1 1/2 דקות, ולנקז.
לתוך בצל אדום שמורות וחומץ, להקציף הנותרים 1/2 כוס שמן זית. מתבלים עם פלפל.
בקערה גדולה לשלב את הדלעת קלויה, קרוטונים, כרוב ניצנים.
מוסיפים את הויניגרט וזורקים.
מוסיפים את עלי הפטרוזיליה וזורקים שוב. לטעום ולהתאים את התיבול.
מקשטים עם פרמזן מגורר ומגישים מיד.
הערה שף: "השריית הבצל בקצרה בחומץ שרי - לפעמים נקרא פורח הבצל-ממתיק את טעם הבצל הגולמי."