המתכון פנצנלה סתיו יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 5 דקות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 491 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה למדי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו בצל, חמאה, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. נסו פנזנלה סתיו, סלט פנצנלה סתיו עם ויניגרט חמאה לימון-חום, ו Panzanella (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור קרוטונים: מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
ממיסים 1/4 כוס חמאה במחבת גדולה מעל חום מתון ומבשלים עד שהוא קצף. בקערה גדולה, יוצקים את החמאה על לחם 12 כוסות קוביות ולזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
לחם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
קערה
4
מפזרים פרמזן ופלפל שחור טחון טרי. לזרוק לתיבול את כל הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון
פרמזן
לחם
5
מעבירים את הלחם לתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
לחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
6
אופים, ערבוב פעם או פעמיים, עד קרוטונים הם פריך וקל צבע בצד החיצוני אבל עדיין רך בתוך, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
בואו מגניב.
8
קרוטונים ניתן לעשות 1 יום קדימה ומאוחסן במיכל אטום.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים
9
* ההערות של מייקל: אני משתמש בסכין משוננת כדי להסיר את הקרום מלחם בן יום, ולאחר מכן לעבור לסכין שף לחתוך את הקוביות כי זה לא לקרוע את הלחם. כמו כן, שים לב כי אני ממליץ לצרוב את הפרמזן דק, כך שהוא ידבק ללחם טוב יותר.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
לחם
קרום
ציוד שתשתמש בו
סכין משונן
שפים סכין
10
עבור ההלבשה: להמיס את החמאה במחבת קטנה על חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
מוסיפים את הבצל הצהוב וקמח עד רך, כ -15 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
בצל צהוב
12
מוסיפים את החומץ ומערבבים עם כף עץ כדי לשחרר את כל חתיכות השחמה תקוע על החלק התחתון של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
חומץ
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מחבת
13
העברה לבלנדר או מעבד מזון ומחית עד חלקה. כשהמכונה רצה, מוסיפים לאט 1/2 כוס שמן הזית, ואז המים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
מים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
בלנדר
14
מעבירים לקערה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ציוד שתשתמש בו
קערה
1
מחממים מחבת גדולה מעל חום גבוה. כאשר חם, להוסיף 1/4 כוס שמן זית. כאשר השמן מתחיל לעשן, מפזרים את הפטריות. אל תערבבי!
מרכיבים שתצטרך
פטריות
שמן זית
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
תן להם לרחוש עד שיש להם קרמל בתחתית, על 2 דקות. אם אתה זורק אותם מוקדם מדי, הם ישחררו את הנוזל שלהם ולהתחיל קיטור. כאשר ישבנים הם קרמל, לזרוק את הפטריות, להפחית את החום עד בינוני, ולהמשיך לבשל עד השחמה היטב. מערבבים את הקורנית ושום ומבשלים כ 1 דקה כדי לשחרר את הניחוח שלהם. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פטריות
שום
טימין
3
בקערה גדולה, לשלב את קרוטונים, פטריות, ואת רוטב בצל. זרוק היטב למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
קרוטונים
בצל
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מוסיף את הסלרי, בצל אדום, ארוגולה או תרד ולזרוק שוב בעדינות. לטעום ולהתאים את התיבול. גרור פרמזן טרי על גבי ומגישים מיד.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Spalletti Kianti D. O. C. G. (). יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.