פנזנלה סתיו
המתכון פנצנלה סתיו יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 5 דקות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 491 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה למדי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו בצל, חמאה, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. נסו פנזנלה סתיו, סלט פנצנלה סתיו עם ויניגרט חמאה לימון-חום, ו Panzanella (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבור קרוטונים: מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ממיסים 1/4 כוס חמאה במחבת גדולה מעל חום מתון ומבשלים עד שהוא קצף. בקערה גדולה, יוצקים את החמאה על לחם 12 כוסות קוביות ולזרוק למעיל.
מפזרים פרמזן ופלפל שחור טחון טרי. לזרוק לתיבול את כל הלחם.
מעבירים את הלחם לתבנית אפייה.
אופים, ערבוב פעם או פעמיים, עד קרוטונים הם פריך וקל צבע בצד החיצוני אבל עדיין רך בתוך, כ 15 דקות.
קרוטונים ניתן לעשות 1 יום קדימה ומאוחסן במיכל אטום.
* ההערות של מייקל: אני משתמש בסכין משוננת כדי להסיר את הקרום מלחם בן יום, ולאחר מכן לעבור לסכין שף לחתוך את הקוביות כי זה לא לקרוע את הלחם. כמו כן, שים לב כי אני ממליץ לצרוב את הפרמזן דק, כך שהוא ידבק ללחם טוב יותר.
עבור ההלבשה: להמיס את החמאה במחבת קטנה על חום נמוך בינוני.
מוסיפים את הבצל הצהוב וקמח עד רך, כ -15 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את החומץ ומערבבים עם כף עץ כדי לשחרר את כל חתיכות השחמה תקוע על החלק התחתון של המחבת.
העברה לבלנדר או מעבד מזון ומחית עד חלקה. כשהמכונה רצה, מוסיפים לאט 1/2 כוס שמן הזית, ואז המים.
מעבירים לקערה ומתבלים במלח ופלפל.
מחממים מחבת גדולה מעל חום גבוה. כאשר חם, להוסיף 1/4 כוס שמן זית. כאשר השמן מתחיל לעשן, מפזרים את הפטריות. אל תערבבי!
תן להם לרחוש עד שיש להם קרמל בתחתית, על 2 דקות. אם אתה זורק אותם מוקדם מדי, הם ישחררו את הנוזל שלהם ולהתחיל קיטור. כאשר ישבנים הם קרמל, לזרוק את הפטריות, להפחית את החום עד בינוני, ולהמשיך לבשל עד השחמה היטב. מערבבים את הקורנית ושום ומבשלים כ 1 דקה כדי לשחרר את הניחוח שלהם. מתבלים במלח ופלפל.
בקערה גדולה, לשלב את קרוטונים, פטריות, ואת רוטב בצל. זרוק היטב למעיל.
מוסיף את הסלרי, בצל אדום, ארוגולה או תרד ולזרוק שוב בעדינות. לטעום ולהתאים את התיבול. גרור פרמזן טרי על גבי ומגישים מיד.