קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות10
ציון בריאות21
מגזין

פנזנלה סתיו

פנזנלה סתיו
המתכון פנצנלה סתיו יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 5 דקות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 491 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה למדי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו בצל, חמאה, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. נסו פנזנלה סתיו, סלט פנצנלה סתיו עם ויניגרט חמאה לימון-חום, ו Panzanella (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור קרוטונים: מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
ממיסים 1/4 כוס חמאה במחבת גדולה מעל חום מתון ומבשלים עד שהוא קצף. בקערה גדולה, יוצקים את החמאה על לחם 12 כוסות קוביות ולזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה
4
מפזרים פרמזן ופלפל שחור טחון טרי. לזרוק לתיבול את כל הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
פרמזןפרמזן
לחםלחם
5
מעבירים את הלחם לתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
אופים, ערבוב פעם או פעמיים, עד קרוטונים הם פריך וקל צבע בצד החיצוני אבל עדיין רך בתוך, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
בואו מגניב.
8
קרוטונים ניתן לעשות 1 יום קדימה ומאוחסן במיכל אטום.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
9
* ההערות של מייקל: אני משתמש בסכין משוננת כדי להסיר את הקרום מלחם בן יום, ולאחר מכן לעבור לסכין שף לחתוך את הקוביות כי זה לא לקרוע את הלחם. כמו כן, שים לב כי אני ממליץ לצרוב את הפרמזן דק, כך שהוא ידבק ללחם טוב יותר.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
לחםלחם
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
שפים סכיןשפים סכין
10
עבור ההלבשה: להמיס את החמאה במחבת קטנה על חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מוסיפים את הבצל הצהוב וקמח עד רך, כ -15 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בצל צהובבצל צהוב
12
מוסיפים את החומץ ומערבבים עם כף עץ כדי לשחרר את כל חתיכות השחמה תקוע על החלק התחתון של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבתמחבת
13
העברה לבלנדר או מעבד מזון ומחית עד חלקה. כשהמכונה רצה, מוסיפים לאט 1/2 כוס שמן הזית, ואז המים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
14
מעבירים לקערה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
1
מחממים מחבת גדולה מעל חום גבוה. כאשר חם, להוסיף 1/4 כוס שמן זית. כאשר השמן מתחיל לעשן, מפזרים את הפטריות. אל תערבבי!
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
שמן זיתשמן זית
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
תן להם לרחוש עד שיש להם קרמל בתחתית, על 2 דקות. אם אתה זורק אותם מוקדם מדי, הם ישחררו את הנוזל שלהם ולהתחיל קיטור. כאשר ישבנים הם קרמל, לזרוק את הפטריות, להפחית את החום עד בינוני, ולהמשיך לבשל עד השחמה היטב. מערבבים את הקורנית ושום ומבשלים כ 1 דקה כדי לשחרר את הניחוח שלהם. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטריותפטריות
שוםשום
טימיןטימין
3
בקערה גדולה, לשלב את קרוטונים, פטריות, ואת רוטב בצל. זרוק היטב למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
קרוטוניםקרוטונים
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מוסיף את הסלרי, בצל אדום, ארוגולה או תרד ולזרוק שוב בעדינות. לטעום ולהתאים את התיבול. גרור פרמזן טרי על גבי ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
בצל אדוםבצל אדום
תיבולתיבול
פרמזןפרמזן
ארוגולהארוגולה
תרדתרד
סלריסלרי

מרכיבים

10שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרלב סלרי פרוס דק (באלכסון), בתוספת כמה עלים קצוציםלב סלרי פרוס דק (באלכסון), בתוספת כמה עלים קצוצים454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות בר טריות, פרוסות עבות או לרבעיםפטריות בר טריות, פרוסות עבות או לרבעים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'טחון דק עלים טימין טריטחון דק עלים טימין טרי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שום טחון דקשום טחון דק3בצל צהוב בינוני, קצוץלחם בן יום נטול קרום (1/2-inch קוביות)לחם בן יום נטול קרום (1/2-inch קוביות)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן מגורר דקפרמזן מגורר דק10שרימפס וורידיםפרמזן מגוררתפרמזן מגוררת0בצל אדום, פרוס דק מאוד בצל-מרק בסגנוןבצל אדום, פרוס דק מאוד בצל-מרק בסגנון63 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר10שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי10שרימפס וורידיםמלח ים, עדיף מלח אפורמלח ים, עדיף מלח אפור57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.ארוגולה בייבי או עלי תרדארוגולה בייבי או עלי תרד591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מים חמיםמים חמים2בצל צהוב, קצוץ גסבצל צהוב, קצוץ גס

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Spalletti Kianti D. O. C. G. (). יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
מיוצר בעיקר מן הגפנים Sangioveto של האחוזה Poggio Reale, זה יין קלאסי מובנה מראה הערות של אדמה ועור על האף עם גוונים woodsy. הפרי נקי ורך, עם טאנינים עדינים על הגימור.