קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות27
מגזין

פניה אלה בטסי

פניה אלה בטסי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פנה Alla בטסי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 671 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן למנה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. אם יש לך פסטה פנה, פטרוזיליה שטוח עלה, בצל, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו פנה אלה וודקה, פני אלה נורמה, ו פנה אלה וודקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מביאים סיר של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים פנה עד אל דנטה (המשרד עדיין במכרז).
מרכיבים שתצטרך
פנה!פנה!
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
לנקז ולהניח בצד.
4
התחל על ידי קילוף ו deveining את השרימפס ושטיפת אותם מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים 1 כף החמאה ו 1 כף שמן הזית. כאשר המחבת חמה, להוסיף את השרימפס. מערבבים ומבשלים משני הצדדים עד רק מתחיל להפוך אטום, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הסר לצלחת ולאפשר להתקרר מעט.
7
במחבת גדולה מעל חום בינוני, להוסיף את הנותרים 1 כף חמאה 1 שמן זית כף.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים את השום והבצל. מערבבים לשלב ולבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבצל שקוף, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
9
יוצקים את היין למחבת אם באמצעות. מערבבים ומאפשרים לו להתאדות, כ -45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
יוצקים את רוטב העגבניות ומערבבים לשלב. להפחית את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
11
יוצקים בקרם. ממממ. מערבבים היטב לשלב; להפחית את החום לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
12
ועכשיו לחלק המהנה: הסר את הזנבות מהשרימפס, קוצץ את השרימפס לחתיכות בגודל בינוני ולהוסיף אותם לרוטב. מערבבים בעדינות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
13
לאחר מכן, לזרוק את הפטרוזיליה ובזיליקום ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
14
מוסיף את הפסטה המבושלת, סחוטה. מערבבים בעדינות למעיל. אם הרוטב הוא עבה מדי, להתיז קצת חלב כדי לקבל את זה עקביות הנכון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
15
מוסיפים מלח ופלפל שחור טחון טרי. הקפד לטעום את התבלינים בסוף, התאמת במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
(צינור גדול)(צינור גדול)
16
מגישים ישירות מהמחבת, או לשפוך את התוכן של המחבת לתוך קערה די המשרתים.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
17
מגישים עם לחם צרפתי פריך - ועוד יין.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתילחם צרפתי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)