קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

פניני בקר צלוי עם שאלוט בקרמל ורוקפור

פניני בקר צלוי עם שאלוט בקרמל ורוקפור
אם יש לכם מלח ופלפל, חרדל דיז'ון, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו עוף צלוי עם שאלוט מקורמל, פילה בקר בגריל עם שאלוט בקרמל, ו פניני בקר משומר עם בצל גינס מקורמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית. מערבבים בצלצלים פרוסים; לבשל ומערבבים עד מאוד רך וזהוב-חום, על 10 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מחממים לחץ פניני על פי הוראות היצרן.
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניניעיתונות פניני
3
מורחים את הצדדים לחתוך של בגטים עם חרדל דיז ' ון, ואז מפזרים באופן שווה עם גבינת רוקפור. מחלקים את הרוסטביף בין החלקים התחתונים, ואז להפיץ את הצלי החוצה על הרוסטביף. למעלה עם החלקים העליונים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת רוקפורגבינת רוקפור
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
עלי תרד שלמיםעלי תרד שלמים
בגטבגט
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
4
חותכים כל באגט לשניים או שלושה חתיכות כדי להתאים את מכונת פאניני שלך.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
5
גריל את הכריכים על העיתונות שחומם מראש עד הלחם הוא זהוב ופריך, והגבינה נמסה, כ 4 דקות. בעוד הכריכים מתבשלים, הכה את השמנת הכבדה לפסגות רכות בקערת מתכת. מערבבים את חזרת, ומתבלים עם מלח ופלפל לבן לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
6
כאשר מוכן, לחתוך כל כריך לשניים, ומגישים עם קרם חזרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת