פניני ירקות בגריל
פניני ירקות בגריל דורש כ 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 220 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך פלפלים קלויים, עגבניות, חצילים יפניים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. נסו פניני ירקות בגריל, פניני ירקות בגריל, ו ירקות בגריל ומוצרלה פניני (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים מחבת גריל על חום בינוני-גבוה.
לטפטף את השמן על החצילים, קישואים, ופרוסות בצל, ואז מפזרים מלח ופלפל. עבודה בקבוצות, גריל החצילים, קישואים ובצל עד שהם מכרז וסימני גריל מופיעים, כ 4 דקות לכל צד. מגניב לגמרי.
חותכים כל באגט ל 6 חתיכות. עבודה עם פיסת בגט אחת בכל פעם, לחתוך לשניים ולהפיץ את שני הצדדים עם פסטו. עבודה עם הפרוסה התחתונה של באגט, מחסנית 2 פרוסות חצילים, 2 פרוסות קישואים, 1 פרוסת בצל, 1 פרוסת עגבניות, 1 פרוסת מוצרלה, ו 1 פרוסת פלפל קלוי.
מניחים את החצי העליון של באגט למעלה וממשיכים עם באגט שנותר. (הכריכים יכולים להתבצע 4 שעות קדימה. לעטוף היטב עם ניילון לעטוף להכניס למקרר.)
2 כוסות עלי בזיליקום טריים
1/4 כפית פלפל שחור טחון טרי
1/3 כוס (אודות) שמן זית כתית מעולה
בבלנדר, דופק את בזיליקום, צנוברים, שום, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל עד קצוץ דק. עם בלנדר עדיין פועל, בהדרגה להוסיף מספיק שמן כדי ליצור עקביות חלקה ועבה.
מעבירים את הפסטו לקערה בינונית ומערבבים ב 1/2 כוס גבינה. מתבלים את הפסטו עם יותר מלח ופלפל, לפי הטעם. (פסטו יכול להתבצע 2 ימים קדימה. מכסים ומקררים.)