פניני פתוח עם גבינת עיזים, פלפלים קלויים וציפוי זית חריף
אם 61 סנט למנה נופל בתקציב שלך, פניני פתוח עם גבינת עיזים, פלפלים קלויים, וציפוי זית חריף עשוי להיות עצום צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 59 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. אם יש לך בזיליקום, שן שום, לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: כריך פטריות עם פנים פתוחות, עגבניות וגבינת עיזים, גבינת עיזים פתוחה בפני תקלות, תרד קצוץ וחביתה עגבניות מיובשות, ו המבורגרים פתוחים עם ציפוי פטריות בצל.
הוראות
חותכים פלפלים לחצי לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מניחים חצאי פלפל, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח ביד. לצלות 15 דקות או עד מושחר.
מניחים בשקית ניילון zip-top; חותם.
בואו לעמוד במשך 10 דקות. לקלף ולחתוך לרצועות.
מערבבים פלפלים ומלח בקערה בינונית; להפריש.
מניחים לחם על תבנית אפייה; מטגנים 1 דקה בכל צד או עד קלוי.
מערבבים זיתים בשלים ואת 6 המרכיבים הבאים (דרך שום) בקערה קטנה. כפית על 1 כף תערובת זית על כל פרוסת טוסט; למעלה באופן שווה עם רצועות פלפל, ומפזרים כל מנה עם 1 1/2 כפיות גבינת עיזים מתפוררת.