קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

פניר מוטאר

פניר מוטאר
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך מלאי ירקות, פאניר, זריזת מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: Muttar paneer masala, matar paneer, איך לעשות mutter paneer, punjabi matar paneer, ו Paneer שאהי-גבינת קוטג'הודית ברוטב עגבניות-Paneer s.

הוראות

1
מחממים את השמן מחבת גדולה ומוסיפים את קוביות הפניר, ב 2 קבוצות, ומטגנים עד שהם זהובים.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר את קוביות הזהב לעובי כפול של מגבת מטבח. (ניתן לייבש את קוביות הפניר במחבת ללא שמן, כדי למנוע את התזת השמן. לאחר מכן להמשיך עם המתכון להלן.)
מרכיבים שתצטרך
3
יוצקים את כל אבל על 2 כפות שמן מתוך המחבת.
מרכיבים שתצטרך
4
שים את הבצל, שיני שום, וג ' ינג ' ר למעבד מזון בליץ לעיסה גסה. מטגנים בעדינות במשך כ 5 דקות עם קומץ של מלח. מערבבים את garam masala וכורכום ומבשלים עוד 2 דקות לפני הוספת אפונה קפואה עדיין.
מרכיבים שתצטרך
5
ממיסים את רסק העגבניות במניות הירקות ושופכים על תוכן המחבת. מערבבים שוב ולהפוך את החום עד נמוך, מכסים בנייר כסף או מכסה ומבשלים 15 דקות, טעימות כדי לבדוק כי האפונה הם מכרז. אתה יכול לבשל paneer muttar עד לשלב זה, אם אתה רוצה, לחשוף ולאחר מכן reheating בעדינות עם גבינה חתוכה, שמן-צ ' יפס, או להמשיך ישירות עכשיו.
מרכיבים שתצטרך
6
במקרה זה, להסיר את נייר הכסף ולהוסיף קוביות paneer כדי לחמם אותם דרך לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך