תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תרד וטופו Paneer. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 210 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל קאיין, סראנו צ'ילה, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פניר תרד וטופו, פאלאק פאניר (תרד הודי ופניר), ו פאלק פאניר (Paneer תרד).
הוראות
1
קוביית הטופו לחתיכות בגודל של קוביית סוכר או קצת יותר קטן. מביאים 6 כוסות מים לרתיחה, מוסיפים 1 כפית מלח ומורידים את החום לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קוביות סוכר
מים
מלח
טופו
2
מוסיף את טופו, לכבות את החום, ולהשאיר למשך 4 או 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טופו
3
יוצקים לתוך מסננת לנקז. (אם השתמשת טופו רך, להסיר אותו עם כפית מחוררת.) להפריש.
מרכיבים שתצטרך
טופו
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מסננת
4
קיטור התרד עד נבול, ואז להסיר אותו ללוח חיתוך וקוצצים. כאשר קר מספיק כדי להתמודד, לסחוט את המים העודפים.
מרכיבים שתצטרך
תרד
מים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
5
שים את הצ 'ילי, ג' ינג ' ר, שום ובצל במעבד מזון, ולעבד עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי
שום
ג ' ינג ' ר
בצל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
6
מחממים את הגהי או החמאה במחבת לא דביקה, מוסיפים את תערובת הבצל ומבשלים על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
בצל
גי
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
הוסף 1 כפית מלח, כמון, אגוז מוסקט, קאיין, ו 1 כוס מים.מבשלים במשך 5 דקות, ולאחר מכן להחזיר את התערובת למעבד המזון, להוסיף את התרד, פירה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין טחון
תרד
מוסקט
כמון
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
8
להחזיר את התערובת למחבת, להוסיף את חצי וחצי ואת טופו, ומבשלים במשך כ 5 דקות. כבה את החום ומערבבים ביוגורט.
מרכיבים שתצטרך
יוגורט
טופו
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מגישים מעל אורז בסמטי.
מרכיבים שתצטרך
אורז בסמטי
10
טעם
11
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
12
מזה לא יכול להיות טופו! מאת דבורה מדיסון. Copyright (c) 2000 by Deborah Madison. Published by Broadway Books.הבישולים הצמחוניים של דבורה מדיסון לכולם ו-The Savory Way, כל אחד מהם זכה בפרס Julia Child Cookbook Of The Year של ה-IACP. בישול צמחוני לכולם גם קיבל פרס ג ' יימס בירד, כמו גם טעמים מקומיים, הספר האחרון שלה. היא גם המחברת של מועמד פרס ג ' יימס בירד זה לא יכול להיות טופו! וספר הבישול של הירוקים, שהוא עכשיו קלאסי. היא גרה בגליסטאו, ניו מקסיקו.