קושיבינוני
מוכן ב32 דק.
מנות8
ציון בריאות17
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פנצ'טה חמה, גבינת עיזים וסלט תרד

פנצ'טה חמה, גבינת עיזים וסלט תרד
פנצ'טה חמה, גבינת עיזים וסלט תרד עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 282 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם גבינת עיזים, מלח ים, חומץ שרי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 32 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 39%. ציון זה לא כל כך מעולה. נסו סלט תרד עם תפוזים וגבינת עיזים חמה, סלט תרד עם תפוזים וגבינת עיזים חמה, ו סלט תרד גבינת עיזים חם עם קרום עשבי תיבול עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
שים את התרד בקערה גדולה. מפוררים את הגבינה מעל התרד. מבשלים את הפנקטה במחבת בינונית על אש בינונית עד שהיא פריכה, 8 עד 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מסננים את הפנצ ' טה במסננת המונחת מעל כוס מדידה חסינת חום, ושומרים את השומן המעובד. אתה צריך 1/4 כוס עבור ההלבשה. במידת הצורך מוסיפים מספיק שמן זית להכנת 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
יוצקים את השומן בחזרה למחבת ומוסיפים את הפנקטה. כשהפנצ ' טה שוב חמה, מוסיפים את השום ומבשלים עד לקבלת צבע חום בהיר, כ-30 שניות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את הטימין ונותנים לו להתפצח בשומן כ -10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
5
מוסיפים את החומץ, ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים כ-30 שניות להורדת חומציות החומץ. אתה אמור לראות טיפות חומץ זעירות המפוזרות בכל השומן.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
6
מוסיפים את החמוציות המיובשות ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשותחמוציות מיובשות
7
יוצקים את הרוטב על התרד והגבינה. זורקים לציפוי העלים בצורה אחידה וממיסים מעט את הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
8
מגישים מיד.