פנצ'טה, עדשים צרפתיים וריזוטו תרד
המתכון Pancetta, עדשים צרפתיים, ריזוטו תרד יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 296 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם פנצ'טה, תרד תינוק, כרישה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: עדשים צרפתיים וריזוטו Chard שוויצרי, כרישה & ריזוטו Pancetta, ו ריזוטו כרישה Pancetta.
הוראות
שלב 4 כוסות מים ועדשים בסיר בינוני; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 25 דקות או עד רק במכרז.
לנקז ולשטוף עם מים קרים; לנקז.
להביא מרק לרתיחה בסיר קטן (לא להרתיח). שמור על חום נמוך.
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיף pancetta למחבת; לבשל 5 דקות או עד קריספ, ערבוב מדי פעם. מערבבים בצל, כרישה, שאלוט ושום; לבשל במשך 5 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים אורז; מבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים ביין, ומבשלים עד הנוזל מתאדה (כ 1 דקה), תוך ערבוב כל הזמן. מערבבים 1 מרק כוס; לבשל במשך 5 דקות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים את המרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד שכל חלק של מרק נספג לפני הוספת הבא (כ 22 דקות בסך הכל). מערבבים בתרד; מבשלים 1 דקה או עד wilts תרד. מערבבים עדשים; לבשל במשך 1 דקה או עד מחומם היטב.
הסר מהחום; מערבבים בגבינה.