צריך תוספת טבעונית? Panzanella אספרגוס בגריל יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 146 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם חומץ יין, שמן זית, עלי בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: Panzanella אספרגוס בגריל, Panzanella אספרגוס, ו אספרגוס וארוגולה פאנצנלה (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכן גריל.
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
2
הצמד את הקצוות הקשים של אספרגוס או לקצץ עם סכין, לקלף את החלק התחתון של הגבעול, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומים
3
מניחים אספרגוס על תבנית אפייה, לזרוק עם שמן זית, ואת העונה עם 1/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפל. אספרגוס גריל, בניצב לסורגים, במשך 35 דקות בכל צד או עד רק פריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
רוטב טבסקו מקומט
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
4
גריל את הלחם על 1 דקה לכל צד או עד חרוך מעט.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
5
חותכים כל פרוסה לקוביות 1 אינץ'.
6
לטאטא חומץ, שום, נשאר 1/4 כפית מלח ופלפל 1/4 כפית, ושמן זית כתית נוספת בקערה גדולה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
רוטב טבסקו מקומט
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
7
מוסיפים אספרגוס, לחם בגריל, עגבניות, ושאר החומרים; מערבבים. מתבלים עם יותר מלח ופלפל, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Rodano Vigna Viacosta קיאנטי Classico עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.