Panzanella בגריל עם ארוגולה, בוראטה, קיצי סקווש, וזיתים עשוי להיות רק את המנה בצד שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 213 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם מלח כשר, פלפל, גבינת בוראטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: פיצט קיץ בגריל עם אפרסקים מקורמלים, בוראטה, ארוגולן ופריך סראנו, סלט פנזנלה בגריל עם פלפלים, דלעת ועגבניות, ו סלט פנזנלה בגריל עם פלפלים, דלעת ועגבניות.
הוראות
1
חום גריל (או מחבת גריל) בינוני.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקות
2
סקווש מברשת ולחם עם 1 כף שמן זית; העונה עם חצי מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
סכין קילוף
1-1/2 כוסות בירה
3
מוסיפים סקווש ולחם לגריל; מבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד שהסקווש רך והלחם חרוך (4-6 דקות). לשפשף לחם עם צד לחתוך של שן שום.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
סכין קילוף
1-1/2 כוסות בירה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
4
בקערה גדולה, לשלב הנותרים 2 כפות שמן זית, נשאר מלח ופלפל, וחומץ; להקציף היטב.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות