פנצנלה בגריל עם ארוגולה, בוראטה, קיץ סקווש וזיתים
Panzanella בגריל עם ארוגולה, בוראטה, קיצי סקווש, וזיתים עשוי להיות רק את המנה בצד שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 213 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם מלח כשר, פלפל, גבינת בוראטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: פיצט קיץ בגריל עם אפרסקים מקורמלים, בוראטה, ארוגולן ופריך סראנו, סלט פנזנלה בגריל עם פלפלים, דלעת ועגבניות, ו סלט פנזנלה בגריל עם פלפלים, דלעת ועגבניות.
הוראות
חום גריל (או מחבת גריל) בינוני.
סקווש מברשת ולחם עם 1 כף שמן זית; העונה עם חצי מלח ופלפל.
מוסיפים סקווש ולחם לגריל; מבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד שהסקווש רך והלחם חרוך (4-6 דקות). לשפשף לחם עם צד לחתוך של שן שום.
בקערה גדולה, לשלב הנותרים 2 כפות שמן זית, נשאר מלח ופלפל, וחומץ; להקציף היטב.
חותכים סקווש לקרוע לחם לחתיכות 1 אינץ'; לזרוק ברוטב עם ארוגולה וזיתים. מחלקים סלט בין 6 צלחות, ומעל כל אחד עם 4 חתיכות של בוראטה.
טפטוף עם שמן זית נוסף ומפזרים מלח ים, אם תרצה בכך.
הערה: סכום השומנים המרכיבים (רווי, חד בלתי רווי, polyunsaturated) לא תמיד שווה את הערך הכולל שומן.