פנקייק Ravadosa עם בטטה ומילוי כמון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחה מורן, אז תנו הזדמנות ל פנקייק Ravadosa עם בטטה כמון מילוי. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 533 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לכו לחנות ותרימו כוסברה טחונה, כוסברה, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו פנקייק תפוחי אדמה עם קמח אפונים, כוסברה וכמון, סם של Perogies מילוי בטטה, ו חומוס בטטה מתובל וצ'יפס לחם שטוח כמון (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: מחבת ברזל יצוק 4 אינץ
לנפות את קמח האורז ומלח לקערה ולעשות באר במרכז.
לטאטא את חלב הקוקוס, ביצה, סוכר, זנגביל ושמן שומשום יחד.
יוצקים את תערובת הביצים לתוך הבאר בקמח ומערבבים כדי ליצור בלילה חלקה. מניחים את הבלילה בצד לנוח במשך 10 דקות לפני הבישול.
במחבת ברזל יצוק חום 1/2 כפית חמאה הבהיר על חום גבוה בינוני. מצקת 1-אונקיה של הבלילה למחבת. מבשלים עד שהקצוות מתחילים להתבשל. הפוך את Ravadosa לחום בצד העליון.
מרדדים כמה בטטה וכמון מילוי Ravadosa ולקשור עם חתיכת בצל ירוק. חזור עם הבלילה שנותרה.
מבשלים את תפוחי האדמה המתוקים במים מלוחים רותחים עד מבושל רק דרך, כ 10 דקות.
מסננים ומניחים בצד בקערה גדולה. ממיסים את החמאה הלא מלוחה במחבת גדולה.
מטגנים את הבצל עד הזהב, על 5 דקות.
מערבבים את הכמון, צ ' ילי, שום, זנגביל, כוסברה טחון, זרעי חרדל, כורכום ומערבבים לתוך הבצל ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את תערובת הבצל לתפוחי האדמה המתוקים ומערבבים היטב. מערבבים בכוסברה קצוצה ומיץ לימון. מתבלים עם המלח הכשר.