פנקייק אטריות עם פטריות שיטאקה
פנקייק אטריות עם פטריות שיטאקי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר ארוחת הבוקר שלך. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 258 קלוריות. אם יש לך פירורי לחם, שמן צמחי, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 72% המנה הזאת די טובה. נסו שרימפס מתובל מרק אטריות קוקוס עם פטריות שיטאקי, אטריות בטטה מוקפצות עם צ'וי סאם ופטריות שיטאקה, ו מרק אטריות סובה עם טופו, בטטה, פטריות שיטאקה ותרד (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1 כוס מים רותחים ופטריות בקערה; לכסות ולתת לעמוד 30 דקות או עד מתרכך.
מסננים פטריות וקוצצים דק.
להביא 3 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול.
מוסיפים ספגטי ומבשלים 20 דקות או עד מאוד רך.
מסננים ספגטי (לא לשטוף); לתת מגניב לטמפרטורת החדר.
מערבבים ספגטי, פטריות, פירורי לחם, ואת 9 המרכיבים הבאים (פירורי לחם דרך שום) בקערה גדולה; מערבבים היטב. מחלקים תערובת ל 8 חלקים שווים, בעיצוב כל עוגה 3 1/2 אינץ'.
מחממים 1 1/2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים 4 עוגות, ומבשלים 6 דקות או עד הזהב, הפיכת עוגות בזהירות לאחר 3 דקות. חזור על הנוהל עם שאריות שמן ועוגות.
מגישים עם רוטב שעועית שחורה אסיה.