קושיבינוני
מוכן ב28 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פנקייק אפרסק ואוכמניות

פנקייק אפרסק ואוכמניות
פנקייק אפרסק ואוכמניות הוא צמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 232 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר במחיר סביר מאוד. אם יש לכם אבקת אפייה, אוכמניות, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 28 דקות. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת לא משהו. פנקייק אוכמניות אפרסק קמח תירס, פנקייק אפרסק עם סירופ מייפל אפרסק עבור # SundaySupper, ו פנקייק אפרסק ללא גלוטן עם ציפוי אפרסק דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
מערבבים קמח, סוכר, זרעי פשתן, אם תרצה, אבקת אפייה, ומלח בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
זרעי פשתןזרעי פשתן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מערבבים חלב חמאה, קליפת לימון וביצים בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים תערובת חלב חמאה לתערובת קמח, ערבוב רק עד לח. מקפלים בעדינות אוכמניות ואפרסקים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
5
מחממים מחבת לא דביקה או מחבת לא דביקה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
יוצקים 1/3 גביע הבלילה לכל פנקייק על מחבת. מבשלים מעל חום בינוני 2 עד 3 דקות או עד צמרות מכוסים בועות וקצוות נראים מבושלים. בזהירות להפוך פנקייק מעל; לבשל 2 עד 3 דקות או עד ישבנים משחימים קלות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מגישים עם חמאה. למעלה עם אוכמניות, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי