קושיקשה
מוכן ב25 דק.
מנות8
ציון בריאות28
מטבחיםיהודי
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחנוכה
מגזין

פנקייק בטטה חריף עם ממרח אבוקדו לחג

פנקייק בטטה חריף עם ממרח אבוקדו לחג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פנקייק בטטה פיקנטי עם ממרח אבוקדו החג. מנה אחת מכילה 197 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 88 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה היהודית הזו. אם יש לכם מיץ רימונים, jalapenos, שמן בוטניםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 90%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פנקייק תפוחי אדמה מרוסק פריך עם ממרח אבוקדו, פיקו דה גאלו, בייקון וביצים, המבורגר הודו מתוק ומתובל עם ממרח אבוקדו, ו ממרח אבוקדו ליים בטעם בטטה.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
חום על 1/3 כוס שמן על בינוני עד בינוני חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
3
לנקז את תפוחי האדמה מגורר, לחיצה אותם במסננת כדי לקבל את הלחות שלהם החוצה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
מניחים את תפוחי האדמה בקערה; באמצעות פומפיה תיבת, לגרר את הבצל ישירות לתוך תפוחי האדמה, כך מיצי הבצל ליפול לתוך קערה גם כן.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים את הביצה והקמח או הארוחה לקערה ואז מתבלים בתבלינים ומלח.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
שלב ושחרר מספיק הבלילה לתוך שמן חם לעשות 2 1/2 אינץ פנקייק.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
7
מוסיפים עוד שמן, לפי הצורך, ומטגנים עוגות בקבוצות עד זהב עמוק בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
8
תקבל בערך 16 פנקייקים.
9
מסננים עוגות מבושלות על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
10
חותכים את האבוקדו לשניים, כל הדרך סביב הבור.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
11
הסר את הבור עם כפית, ואז לגרוף את הבשר לקערה ולהוסיף את מיץ לימון, בצל, שום, jalapenos וכמות נדיבה של מלח. מחית את ממרח האבוקדו לעקביות חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
צמצם את מיץ הרימונים לסירופ.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימוניםמיץ רימונים
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
13
מסדרים את פנקייק תפוחי האדמה על מגש העליון עם כפית גדושה של ממרח אבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
14
טפטוף סירופ רימונים על ממרח האבוקדו ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
סירופ רימוניםסירופ רימונים
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל