תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פנקייק בטטה פיקנטי עם ממרח אבוקדו החג. מנה אחת מכילה 197 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 88 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה היהודית הזו. אם יש לכם מיץ רימונים, jalapenos, שמן בוטניםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 90%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פנקייק תפוחי אדמה מרוסק פריך עם ממרח אבוקדו, פיקו דה גאלו, בייקון וביצים, המבורגר הודו מתוק ומתובל עם ממרח אבוקדו, ו ממרח אבוקדו ליים בטעם בטטה.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
חום על 1/3 כוס שמן על בינוני עד בינוני חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
3
לנקז את תפוחי האדמה מגורר, לחיצה אותם במסננת כדי לקבל את הלחות שלהם החוצה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
מניחים את תפוחי האדמה בקערה; באמצעות פומפיה תיבת, לגרר את הבצל ישירות לתוך תפוחי האדמה, כך מיצי הבצל ליפול לתוך קערה גם כן.