פנקייק בטטה עם דבש-חמאת קינמון
פנקייק בטטה עם דבש-חמאת קינמון היא צמחוני ארוחת בוקר. מנה אחת מכילה 246 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חלב-חמאה, מותק, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פנקייק בטטה עם חמאה כתומה-דבש, תפוחי אדמה מתוקים & חמאה סקווש עם דבש חמאת קינמון, ו כיכרות מיני בטטה עם חמאת דבש קינמון תפוזים (מתכונים דומים).
הוראות
הכה יחד את החמאה, דבש, וקינמון עד חלקה.
להעביר למקרר עד מוכן לשימוש.
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים, חלב חמאה, ושמן. מערבבים את תערובת פנקייק ואגוז מוסקט עד רק בשילוב. תקפל את הבטטה. אם הבלילה נראית עבה מדי, להוסיף עוד חלב חמאה עד שהוא מגיע עקביות הרצוי (זה צריך להיות עבה אבל עדיין pourable).
מניחים מחבת גדולה ומשומנת או מחבת על חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, כפית הבלילה על זה ומבשלים עד פני השטח של פנקייק מכוסה בועות, 2 עד 3 דקות. הפוך ומבשל את הצד השני עד הזהב, 1 עד 2 דקות יותר.
מגישים, עם חמאת דבש-קינמון וסירופ מייפל קטן.