פנקייק בטטה עם קוויאר
אם יש לך שמנת, בצל ירוק, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פנקייק בטטה עם קוויאר, פנקייק תפוחי אדמה עם קוויאר, ו פנקייק תפוחי אדמה עם סלמון מעושן, קוויאר ושמנת שמיר.
הוראות
מבשלים בטטות בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק רך אבל עדיין מוצק, על 15 דקות.
מסננים ומקררים עד קר, לפחות 2 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה; לשמור בקירור.)
קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף. לקלף תפוחי אדמה באח גס לתוך קערה גדולה. מערבבים בצלים ירוקים.
מקציפים ביצים, קמח, מלח ופלפל בקערה קטנה. מערבבים בעדינות לתוך תערובת תפוחי אדמה. טופס תערובת לתוך 48 כדורי אגוז בגודל; להעביר גיליון אפייה מוכן. (ניתן לעשות 6 שעות קדימה. מכסים ומקררים.)
חום 3 כפות שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מניחים 8 כדורי תפוחי אדמה במחבת, לחיצה על כל בעדינות עם מרית לשטח בקוטר 1/2 אינץ'. מבשלים עד פנקייק הם חום זהוב עשיר, על 2 דקות לכל צד.
להעביר מגבות נייר לניקוז. חזור עם כדורי תפוחי אדמה שנותרו, הוספת שמן יותר למחבת במידת הצורך.
מעבירים פנקייקים למגש. למעלה כל אחד עם 1 כפית שמנת חמוצה scant 1/4 כפית קוויאר.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.