קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות48
ציון בריאות7
מגזין

פנקייק בטטה עם קוויאר

פנקייק בטטה עם קוויאר
אם יש לך שמנת, בצל ירוק, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פנקייק בטטה עם קוויאר, פנקייק תפוחי אדמה עם קוויאר, ו פנקייק תפוחי אדמה עם סלמון מעושן, קוויאר ושמנת שמיר.

הוראות

1
מבשלים בטטות בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק רך אבל עדיין מוצק, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים ומקררים עד קר, לפחות 2 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה; לשמור בקירור.)
3
קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף. לקלף תפוחי אדמה באח גס לתוך קערה גדולה. מערבבים בצלים ירוקים.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מקציפים ביצים, קמח, מלח ופלפל בקערה קטנה. מערבבים בעדינות לתוך תערובת תפוחי אדמה. טופס תערובת לתוך 48 כדורי אגוז בגודל; להעביר גיליון אפייה מוכן. (ניתן לעשות 6 שעות קדימה. מכסים ומקררים.)
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
חום 3 כפות שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מניחים 8 כדורי תפוחי אדמה במחבת, לחיצה על כל בעדינות עם מרית לשטח בקוטר 1/2 אינץ'. מבשלים עד פנקייק הם חום זהוב עשיר, על 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
להעביר מגבות נייר לניקוז. חזור עם כדורי תפוחי אדמה שנותרו, הוספת שמן יותר למחבת במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מעבירים פנקייקים למגש. למעלה כל אחד עם 1 כפית שמנת חמוצה scant 1/4 כפית קוויאר.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
קוויארקוויאר
9
מקשטים עם עירית.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
10
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.