פנקייק בייקון וצ'ילי אדום
פנקייק בייקון וצ'ילי אדום עשויה להיות מה שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 165 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד היטב כמו ארוחת בוקר ידידותית תקציב מאוד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. גשו לסופר וקנו בצל, חלב, תערובת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: אספרגוס חם וטוסט בייקון עם פלפל אדום-שאלוט ויניגרט, A-Maize-Ing Grace: פלפל אדום, תירס וריזוטו בייקון, ו בייקון Bison Butternut סקווש צ'ילי (טריפל B צ' ילי).
הוראות
מניחים פלפלים חריפים על נייר כסף.
פלפלים צלויים מכל הצדדים עם מקסימום 4 עד 5 סנטימטרים מהחום עד חרוך שלפוחיות, 5 עד 10 דקות.
מעבירים פלפלים לקערה, ומכסים בניילון נצמד 10 דקות. בזהירות לקלף עור חרוך מן הפלפלים, ואז לחתוך את הגבעולים, ולהסיר זרעים. דק קוצצים פלפלים.
בקערה גדולה, מערבבים תערובת ביסקוויק, קמח תירס, בייקון, בצל, סוכר חום, חלב, ביצה ופלפלים קצוצים.
חום 10 אינץ ' או מחבת גדולה יותר או מחבת על חום בינוני (325°F).
יוצקים את הבלילה על ידי מעט פחות מ 1/4 חופנים על מחבת חמה. מבשלים עד הזהב על התחתונה בועות טופס על גבי, כ 3 דקות; הפעל, ומבשלים עוד 2 דקות או עד שנקבע.
העברה לצלחת. חזור עם הבלילה שנותרה.
מגישים חמים עם ביצה מטוגנת ומלח ופלפל למעלה.