פנקייק בייקון וצ'ילי אדום
פנקייק בייקון וצ'ילי אדום יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר ארוחת הבוקר שלך. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 228 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לכם ביצים מטוגנות, פלפל צ'ילי, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 33%. מתכונים דומים: פנקייק בייקון וצ'ילי אדום, אספרגוס חם וטוסט בייקון עם פלפל אדום-שאלוט ויניגרט, ו A-Maize-Ing Grace: פלפל אדום, תירס וריזוטו בייקון.
הוראות
מניחים פלפלים חריפים על נייר כסף.
פלפלים צלויים מכל הצדדים עם מקסימום 4 עד 5 סנטימטרים מהחום עד חרוך שלפוחיות, 5 עד 10 דקות.
מעבירים פלפלים לקערה, ומכסים בניילון נצמד 10 דקות. בזהירות לקלף עור חרוך מן הפלפלים, ואז לחתוך את הגבעולים, ולהסיר זרעים. דק קוצצים פלפלים.
בקערה גדולה, מערבבים תערובת ביסקוויק, קמח תירס, בייקון, בצל, סוכר חום, חלב, ביצה ופלפלים קצוצים.
חום 10 אינץ ' או מחבת גדולה יותר או מחבת על חום בינוני (325F).
יוצקים את הבלילה על ידי מעט פחות מ 1/4 חופנים על מחבת חמה. מבשלים עד הזהב על התחתונה בועות טופס על גבי, כ 3 דקות; הפעל, ומבשלים עוד 2 דקות או עד שנקבע.
העברה לצלחת. חזור עם הבלילה שנותרה.
מגישים חמים עם ביצה מטוגנת ומלח ופלפל למעלה.