פנקייק בצל שומשום
פנקייק בצל שומשום הוא טבעוני ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. ארוחת הבוקר הזאת 101 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. אם יש לך מים, שמן canolan, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פנקייק שומשום וצ'ילי עם צזיקי, מתכון לביבות אורז ושומשום, ו בצל שומשום צמה (מתכונים דומים).
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, שומשום, מלח ואבקת אפייה במעבד מזון; דופק רק עד לשלב.
להוסיף שמן, ודופק עד בשילוב.
מוסיפים בצל; דופק עד בשילוב.
מוסיפים מים; דופק עד שהתערובת מתחילה להחזיק יחד (לא מאפשרים לבצק ליצור כדור).
מניחים את הבצק על משטח מקומח קלות. מחלקים ל-12 חלקים שווים, מעצבים כל חלק לכדור. עבודה עם חלק 1 של בצק בכל פעם (לכסות את החלקים שנותרו כדי למנוע ייבוש), לגלגל כל חלק למעגל 5 אינץ ' בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף. מחסנית פנקייק בין שכבות בודדות של נייר שעווה או מגבות נייר כדי למנוע דבק.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מניחים 1 פנקייק במחבת, ומבשלים 20 שניות או עד השחמה קלה. הפעל ומבשל 20 שניות או עד השחמה קלה.
הסר מהמחבת, ולהתחמם. חזור על ההליך עם ספריי בישול ופנקייקים שנותרו.
חותכים כל פנקייק ל 6 טריזים.