תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מערבבים את החלב, הביצה, החמאה והקירש בקערה גדולה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
קירשה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מערבבים את החומרים הרטובים לתוך החומרים היבשים.
4
מחממים מחבת על חום בינוני וממיסים בה מגע של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
יוצקים 1/4 כוס התערובת לתוך המחבת ומבשלים עד פני השטח מתחיל בועה ואת התחתון הוא חום זהוב, על 2-3 דקות.הפוך את הפנקייק ומבשל את הצד השני עד התחתון הוא חום זהוב, על 1-2 דקות. חזור על הבלילה שנותרה.בינתיים מבשלים את הדובדבנים, הסוכר, עמילן התירס והמים על אש בינונית עד שהרוטב מתעבה, כ -5 דקות.מקציפים את השמנת והסוכר עד שהוא יוצר פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
אפיית תלתלי שוקולד
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה