פנקייק קל ורך
גשו לסופר וקנו חמאה, חלב חמאה, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פנקייק כוסמת קל ורך, פנקייק מרנג קל ורך, ו חביתיות פקאן קלות ורכות כחמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח וסוכר בקערה גדולה.
להקציף לשלב. בקערה נפרדת, לטאטא ביצים עד מקציף. טפטוף איטי בחמאה בעת שטוף.
להוסיף חלב חמאה ו whisk עד הומוגנית.
מחבת חום או מחבת לא מקל גדול מעל חום בינוני במשך 5 דקות.
יוצקים מרכיבים רטובים על מרכיבים יבשים ומקציפים עד רק בשילוב (עדיין צריך להיות הרבה גושים).
מוסיפים כמות קטנה של חמאה או שמן למחבת וממרחים במגבת נייר עד שלא נשאר חמאה או שמן נראים לעין.
בלילת פנקייק מצקת על מחבת בארבע מנות 1/4 כוס. קוק undisturbed עד הקצוות של פנקייק מתחילים להגדיר בועות להתחיל לשבור את המשטח העליון, על 1 1/2 עד 2 דקות. בזהירות להפוך את הפנקייקים עם מרית דקה, גמישה ומבשלים בצד השני עד חום זהוב להגדיר לחלוטין, על 2 דקות יותר.
מגישים פנקייק מיד או להתחמם לא מתלה חוט להגדיר בתבנית אפייה מעוטרת בתנור חם בזמן שאתה מבשל את שלוש הקבוצות הנותרות.