קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פנקייק רסק תפוחים

פנקייק רסק תפוחים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. גשו לסופר וקנו קינמון, וניל, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פנקייק רסק תפוחים, פנקייק רסק תפוחים, ו פנקייק שיבולת שועל רסק תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקערה גדולה, לשלב את קמח העוגה, סוכר, אבקת אפייה ומלח. מערבבים יחד ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח עוגהקמח עוגה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
בקערה נפרדת, לטאטא יחד את החלב, רסק תפוחים, וניל, קינמון וביצים. לאט לאט לטפטף את החומרים הרטובים לתוך החומרים היבשים, ערבוב בעדינות עם כפית כמו שאתה הולך. לאחר שילוב, אם התערובת צריכה יותר לחות, להתיז קצת יותר חלב. החובט צריך להיות שלילי.
מרכיבים שתצטרך
רסק תפוחיםרסק תפוחים
קינמוןקינמון
ונילוניל
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מחממים מחבת גדולה או מחבת על אש בינונית-נמוכה עד נמוכה. למרוח קצת חמאה על פני השטח ולשחרר כמויות בגודל כף הבלילה על המחבת (יותר אם אתה רוצה פנקייק גדול). חכה דקה בערך, ואז תעבור לצד השני. פנקייק צריך להיות חום זהוב בהיר להגדיר באמצע.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
למעלה עם חמאה ורסס עם סירופ מייפל חם.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפלסירופ מייפל
חמאהחמאה
6
לזרוק את התפוחים, מיץ תפוחים ומיץ לימון למחבת ולהביא אותו לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מנמיכים את החום ומבשלים עד התפוחים רכים, על 15 דקות. מערבבים דרך הסוכר ומערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוחיםמיץ תפוחים
מיץ לימוןמיץ לימון
תפוחתפוח
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים את הקינמון ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
8
מחית את התערובת במעבד מזון, בלנדר או טחנת מזון. אם לא משתמשים מיד, להשאיר להתקרר ולאחר מכן לקרר.
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר