זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. גשו לסופר וקנו קינמון, וניל, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פנקייק רסק תפוחים, פנקייק רסק תפוחים, ו פנקייק שיבולת שועל רסק תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקערה גדולה, לשלב את קמח העוגה, סוכר, אבקת אפייה ומלח. מערבבים יחד ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קמח עוגה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
בקערה נפרדת, לטאטא יחד את החלב, רסק תפוחים, וניל, קינמון וביצים. לאט לאט לטפטף את החומרים הרטובים לתוך החומרים היבשים, ערבוב בעדינות עם כפית כמו שאתה הולך. לאחר שילוב, אם התערובת צריכה יותר לחות, להתיז קצת יותר חלב. החובט צריך להיות שלילי.
מרכיבים שתצטרך
רסק תפוחים
קינמון
וניל
ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
4
מחממים מחבת גדולה או מחבת על אש בינונית-נמוכה עד נמוכה. למרוח קצת חמאה על פני השטח ולשחרר כמויות בגודל כף הבלילה על המחבת (יותר אם אתה רוצה פנקייק גדול). חכה דקה בערך, ואז תעבור לצד השני. פנקייק צריך להיות חום זהוב בהיר להגדיר באמצע.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
למעלה עם חמאה ורסס עם סירופ מייפל חם.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל
חמאה
6
לזרוק את התפוחים, מיץ תפוחים ומיץ לימון למחבת ולהביא אותו לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מנמיכים את החום ומבשלים עד התפוחים רכים, על 15 דקות. מערבבים דרך הסוכר ומערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוחים
מיץ לימון
תפוח
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מוסיפים את הקינמון ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
קינמון
8
מחית את התערובת במעבד מזון, בלנדר או טחנת מזון. אם לא משתמשים מיד, להשאיר להתקרר ולאחר מכן לקרר.