פנקייק שבדי
פנקייק שוודי היא ארוחת בוקר שמגישה 5. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -12 גרם חלבון , 10 גרם שומן , ובסך הכל 364 קלוריות . תמורת 70 סנט למנה , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זהו מתכון ידידותי מאוד לתקציב לחובבי אוכל סקנדינבי. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם ציפורי יער, סוכר, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 42% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: פנקייק שוודית אפוי , קציצות שוודיות של ג'ן , ולחמניות זעפרן - שוודית לוסבולר .
הוראות
בבלנדר מערבבים את ששת המרכיבים הראשונים. מכסים ומעבדים עד לתערובת אחידה.
מחממים 8 אינץ' משומן קלות. מחבת טפלון; יוצקים 1/4 כוס בלילה למרכז. הרם והטה את המחבת לציפוי אחיד בתחתית. מבשלים עד שהחלק העליון נראה יבש; הופכים ומבשלים 15-20 שניות יותר.
חוזרים על הפעולה עם שאר הבלילה, מוסיפים שמן למחבת לפי הצורך. עורמים פנקייק עם נייר שעווה או מגבות נייר ביניהם. מחממים שוב במיקרוגל אם רוצים.
מקפלים פנקייקים לרבעים; מגישים עם פירות יער, ריבת פטל ותוספת מוקצפת.