פנקייק שוקולד עם בננות מטוגנות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל פנקייק שוקולד עם בננות מוקפצות. מנה אחת מכילה 485 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם בננות, ביצה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בננות מוקפצות, בננות מוקפצות ברוטב פרלין, ו קרפים עם בננות מטוגנות ושוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את תערובת פנקייק בקערה גדולה. בקערה אחרת, לטאטא יחד את הביצה ונוטלה או שוקולד.
מוסיפים את החלב, שמנת חמוצה ושמן. מערבבים לתוך תערובת פנקייק ומקציפים רק כדי לשלב.
תן לבלילה לנוח על פי הוראות התווית.
מניחים מחבת או מחבת nonstick מצופה שמן, חמאה, או ספריי בישול על חום בינוני. כפית 1/3 כוס הבלילה לכל פנקייק על המחבת. הפעל כאשר בועות לעלות על פני השטח ואת הקצוות נראים מבושלים. חזור עם הבלילה שנותרה.
במחבת בינונית, ממיסים את החמאה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הסוכר ומבשלים, ערבוב, עד התערובת מתחילה חום, על 2 דקות.
מוסיפים את הבננות ומעילים בעדינות עם תערובת החמאה. לבשל עד שהם מתחילים לרכך, על 2 דקות.
מוסיפים את סירופ המייפל ומביאים רק לרתיחה. מערבבים בעדינות ומגישים מיד