פנקייק שוקולד צ'יפס דלעת הגדול
פנקייק שוקולד צ'יפס דלעת הגדול נטול גלוטן, ארוחת בוקר. מנה אחת מכילה 260 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. מתאים ל-10 מנות. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו צבע ג'ל כתום, חמאה, סירופ מייפל אמיתי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד צ'יפס נהדרות מהספר O של דוד ליבוביץ, פנקייק שוקולד צ'יפס דלעת, ו דלעת שיבולת שועל פנקייק שוקולד צ'יפס.
הוראות
בסיר 1 ליטר, סירופ מייפל חום, סירופ תירס וחמאה מעל חום בינוני-נמוך עד החמאה נמסה.
הסר מהחום; מערבבים בצבע מזון. תניח בצד.
בקערה גדולה, מערבבים יחד חצי וחצי ומיץ לימון; בואו לעמוד 2 דקות. מערבבים בתערובת ביסקוויק, סוכר, אבקת אפייה, חלמונים ווניל עם חוט whisk או מזלג עד מעורבב. מערבבים בשוקולד צ ' יפס. בקערה קטנה, להכות חלבונים ביצה עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס. מקפלים מוכים חלבוני ביצה לתוך הבלילה.
מחבת חום עד 350°f או חום 12 אינץ ' מחבת nonstick מעל חום בינוני. גריז עם חמאה מומסת.
מניחים עובש פנקייק דלעת על מחבת עם ידית למעלה; חום עד חם.
עבור כל פנקייק, יוצקים 1/3 גביע הבלילה לתוך עובש על מחבת חמה. מבשלים עד בועות לשבור על פני השטח וקצוות רק מתחילים להתייבש.
הסר עובש. הפעל; לבשל על 1 דקה או עד חום זהוב.