פנקייק תירס
גשו לסופר וקנו חלב, סירופ מייפל, גרעינים מאוזן תירס, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פנקייק תירס, פנקייק תירס, ו פנקייק קישואים-תירס (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן מחממים את החמאה בחלב, עד שהחמאה נמסה.
הוסף את המייפל syrup.In קערה, לטאטא יחד את קמח התירס, אבקת אפייה ומלח בקערה גדולה. הפוך באר במרכז, להוסיף את 3 חלמונים ותערובת החלב.
להקציף אל combine.In עוד קערה גדולה, לטאטא את הביצה 3 whited עד שהם יוצרים פסגות המשרד. מקפלים אותם לתערובת התירס שליש בכל פעם, עד שהכל משולב.מקפלים את התירס הטרי, עלי כוסברה קצוצים וצ ' ילי, אם משתמשים.
מחממים מחבת, מוסיפים מעט חמאה או שמן ויוצקים מצקת של בלילת פנקייק (כ 50-60ml). מבשלים על אש נמוכה עד הקצוות אינם נזילים להתהפך כדי חום בצד השני.