המתכון פנקייק תפוחי אדמה גרמני יכול לספק את התשוקה היהודית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 238 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. אם יש לך תפוחי אדמה, ביצים, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 55% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פנקייק תפוחי אדמה גרמני, פנקייק תפוחי אדמה פריך בסגנון גרמני, ו פנקייק גרמני.
הוראות
1
בקערה גדולה, להכות יחד ביצים, קמח, אבקת אפייה, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מערבבים בתפוחי אדמה ובצל.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני. בקבוצות, טיפת כף גדולחופן של תערובת תפוחי אדמה למחבת. לחץ כדי לשטח. מבשלים על 3 דקות בכל צד, עד השחמה פריך.