פנקייק תפוחי אדמה מקסיקני
פנקייק תפוחי אדמה מקסיקני נטול גלוטן,, חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 150 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זה מושלם עבור חנוכה. אם יש לך מים, שמן צמחי, ביצים מפוסטר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה די גרוע. מתכונים דומים: פנקייק תפוחי אדמה מקסיקני, פנקייק שוקולד מקסיקני עם Dulce de Leche, ו צלעות תפוחי אדמה (פנקייק תפוחי אדמה הודי ממולא בשר).
הוראות
לקלף תפוחי אדמה מגורדים דק לתוך קערה בינונית.
מוסיפים תערובת תיבול טאקו; מערבבים לשלב.
חום 12 אינץ ' (רצוי ברזל יצוק) מחבת על חום בינוני.
להוסיף שמן; להפוך מחבת מעיל.
בצורת תערובת תפוחי אדמה לתוך 4 קציצות. לסחוט לחות עודפת בין האצבעות; מקום במחבת. עם פנקייק טרנר, לחץ על כל פנקייק. מבשלים 2 עד 3 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
הסר מחבת; מקום 2 פנקייק על כל צלחת הגשה. כיסוי כדי להתחמם.
כדי לחלוט ביצים, למלא סיר 2 ליטר עם כמה סנטימטרים של מים התזה של חומץ לבן.
חום רק תחת רתיחה (לא צריך להיות בועות בכל רחבי התחתון ובתוך סיר אבל לא בועות עולה על פני השטח). לשבור ביצה 1 לתוך צלחת קטנה. באמצעות מרית או כף עץ, לעשות מערבולת במים. בזהירות להחליק ביצה למרכז מערבולת. לבשל ביצה 3 עד 5 דקות או עד ביצה היא כל לבן מתנדנד רק קצת.
הסר ביצה עם כפית מחוררת; מניחים על צלחת. חזור עם שאר הביצים.
כף 1 כף ממרח אבוקדו על כל פנקייק. למעלה כל אחד עם ביצה עלומה 1.
מפזרים צמרות עם מלח, פלפל וכוסברה קרועה.