קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחנוכה
מגזין

פנקייק תפוחי אדמה עם בייקון ומרווה

פנקייק תפוחי אדמה עם בייקון ומרווה
צריך תוספת חלב חינם? פנקייק בייקון וחביתה מרווה יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 123 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם בייקון, ביצים, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו פנקייק תפוחי אדמה עם בייקון ומרווה, בטטה עם בייקון ומרווה, ו ניוקי בטטה עם בייקון ומרווה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: מעבד מזון
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
במחבת ברזל יצוק גדול מעל חום בינוני, לבשל בייקון עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר לצלחת מרופדת נייר מגבת. תשליך שומן חזיר במחבת. במעבד מזון מצויד מצורף פומפיה, לדחוף תפוחי אדמה, בצל ושום דרך פומפיה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
שום גויה®שום גויה®
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
פומפיהפומפיה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר תערובת למגבת ולסחוט נוזל עודף.
6
מניחים תערובת תפוחי אדמה בקערה גדולה ומערבבים במרווה, ביצים, קמח, בייקון מבושל ומלח ופלפל, לפי הטעם. למלא את המחבת עם 1/4 אינץ ' של שמן צמחי וחום עד שהוא אדוות. לאחר השמן הוא שחומם מראש, ליצור עוגות תפוחי אדמה, מדידה בערך 3 אינץ ' בקוטר, ולהוסיף למחבת. המשך להרכיב קציצות, עובד בקבוצות. מבשלים פנקייק עד פריך משחימים יפה, לחיצה על פנקייק מעת לעת כדי לשטח, על 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
דַק-דַק-
בייקון מבושלבייקון מבושל
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
הסר לצלחת מרופדת מגבת נייר. שמור פנקייק מבושל חם בתנור 275 מעלות f שחומם מראש בזמן שנותר פנקייק לבשל.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה