קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות15
מטבחיםיהודי
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פנקייק תפוחי אדמה עם ברווז קונפי וסלט כרוב אדום

פנקייק תפוחי אדמה עם ברווז קונפי וסלט כרוב אדום
פנקייק תפוחי אדמה עם ברווז קונפי וסלט סלק כרוב אדום עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 194 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מתאים ל-8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם פלפל, לקשט: עירית, תפוחי אדמה חלודהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פסטה עם ברווז קונפי וכרוב סבוי, כרוב אדום Spiralized Kohlrabi סלט כרוב עם כוסברה ויניגרט, ו קונפי ברווז עם עוגות תפוחי אדמה herbed (מתכונים דומים).

הוראות

1
כרוב דופק, בקבוצות במידת הצורך, במעבד מזון עד קצוץ דק, ולאחר מכן להעביר לקערה ולהוסיף 3/4 כפית מלח ונוזל מסלק כבוש. דק קוצצים סלק (עם סכין) ומערבבים לתוך תערובת כרוב יחד עם חומץ.
מרכיבים שתצטרך
סלק כבושסלק כבוש
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בואו לעמוד, ערבוב מדי פעם, 30 דקות כדי לאפשר טעמים להתפתח.
1
הסר עור ושומן מרגלי ברווז דק לקצוץ אותם (בשר מילואים), ואז לבשל במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שומן הוא שניתנו העור הוא זהוב פריך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
העברת עור ברווז עם כפית מחוררת מגבות נייר לניקוז, הזמנת שומן במחבת. בינתיים, להסיר בשר ברווז מעצם, השלכת עצם, וחותכים לקוביות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ברווז שלםברווז שלם
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים בצל למחבת ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד השחמה, 7 עד 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מערבבים בצל, בשר ברווז, ועור שמורות בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ברווז שלםברווז שלם
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
לקלף תפוחי אדמה לגרוס באמצעות חורים גדולים של פומפיה תיבת. לסחוט תפוחי אדמה על ידי חופנים כדי לחסל לחות עודפת, ולאחר מכן להוסיף תערובת ברווז יחד עם ביצה, פלפל, הנותרים 3/4 כפית מלח, ערבוב עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ברווז שלםברווז שלם
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
6
מורחים 1/2 פירורי לחם כוס על גיליון נייר שעווה. באמצעות תערובת 1/4 כוס תפוחי אדמה לכל פנקייק, לעשות 12 תלוליות על פירורים. מעילים עם פירורי 1/2 כוס הנותרים ולשטח לקציצות 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
7
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום מתון עד חם אבל לא מעשן. באמצעות מרית מחוררת, בעדינות לנער את פירורי עודף מכל פנקייק תפוחי אדמה, ואז מטגנים ב 2 קבוצות, מתהפך פעם אחת, עד הזהב, על 6 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
להעביר מגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
9
מגישים מיד, עם סלט כרוב.
1
סלט כרוב יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.* זמין ב dartagnan.com