קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות15
מטבחיםיהודי
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פנקייק תפוחי אדמה עם ברווז קונפי וסלט כרוב אדום

פנקייק תפוחי אדמה עם ברווז קונפי וסלט כרוב אדום
פנקייק תפוחי אדמה עם ברווז קונפי וסלט סלק כרוב אדום עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 194 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מתאים ל-8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם פלפל, לקשט: עירית, תפוחי אדמה חלודהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פסטה עם ברווז קונפי וכרוב סבוי, כרוב אדום Spiralized Kohlrabi סלט כרוב עם כוסברה ויניגרט, ו קונפי ברווז עם עוגות תפוחי אדמה herbed (מתכונים דומים).

הוראות

1
כרוב דופק, בקבוצות במידת הצורך, במעבד מזון עד קצוץ דק, ולאחר מכן להעביר לקערה ולהוסיף 3/4 כפית מלח ונוזל מסלק כבוש. דק קוצצים סלק (עם סכין) ומערבבים לתוך תערובת כרוב יחד עם חומץ.
מרכיבים שתצטרך
סלק כבושסלק כבוש
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בואו לעמוד, ערבוב מדי פעם, 30 דקות כדי לאפשר טעמים להתפתח.
1
הסר עור ושומן מרגלי ברווז דק לקצוץ אותם (בשר מילואים), ואז לבשל במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שומן הוא שניתנו העור הוא זהוב פריך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
העברת עור ברווז עם כפית מחוררת מגבות נייר לניקוז, הזמנת שומן במחבת. בינתיים, להסיר בשר ברווז מעצם, השלכת עצם, וחותכים לקוביות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים בצל למחבת ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד השחמה, 7 עד 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מערבבים בצל, בשר ברווז, ועור שמורות בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
לקלף תפוחי אדמה לגרוס באמצעות חורים גדולים של פומפיה תיבת. לסחוט תפוחי אדמה על ידי חופנים כדי לחסל לחות עודפת, ולאחר מכן להוסיף תערובת ברווז יחד עם ביצה, פלפל, הנותרים 3/4 כפית מלח, ערבוב עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ברווז שלםברווז שלם
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
6
מורחים 1/2 פירורי לחם כוס על גיליון נייר שעווה. באמצעות תערובת 1/4 כוס תפוחי אדמה לכל פנקייק, לעשות 12 תלוליות על פירורים. מעילים עם פירורי 1/2 כוס הנותרים ולשטח לקציצות 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
7
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום מתון עד חם אבל לא מעשן. באמצעות מרית מחוררת, בעדינות לנער את פירורי עודף מכל פנקייק תפוחי אדמה, ואז מטגנים ב 2 קבוצות, מתהפך פעם אחת, עד הזהב, על 6 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
סוכר אדום גססוכר אדום גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
להעביר מגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
9
מגישים מיד, עם סלט כרוב.
1
סלט כרוב יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.* זמין ב dartagnan.com