פנקייק תפוחי אדמה עם רסק תפוחים טימין קלוי בתנור, שמנת חמוצה, וביצים עלומות
פנקייק תפוחי אדמה עם רסק תפוחים טימין קלוי בתנור, שמנת חמוצה, וביצים עלומות עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 596 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם ביצה לבן בתוספת 4 ביצים, מים, קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. נסו תפוחי אדמה, בצל ופלפל חשיש עם ביצים עלומות בתנור, פנקייק כרובית עם טימין ושמנת חמוצה, ו שני תפוחי אדמה קלויים ונקניקיות חשיש עם ביצים עלומות (מתכונים דומים).
הוראות
1
לרוטב התפוח: התאם את מתלה התנור למצב בינוני נמוך וחמם מראש תנור ל-350 ° F.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים תפוחים, סוכר, קינמון, קורנית, קמצוץ מלח, ומים בתבנית אפייה גדולה, חסינת קנה. לזרוק לשלב ולהעביר לתנור לבשל עד תפוחים רכים, על 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
הסר מהתנור, להשליך קורנית בערך מחית עם החלק האחורי של מזלג, משאיר קצת מרקם. מקררים ומפחיתים את התנור ל-200 ° F.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה עד מנצנץ. עבודה בקבוצות, ירידה בערימה 2 כפות עבור כל פנקייק תפוחי אדמה, משטחת אותם לעשות פנקייק דק. מבשלים עד שישבנים הם השחמה, 2 עד 3 דקות. הפוך וחום בצד השני, הוספת שמן נוסף לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מסננים על מגבות נייר ומפזרים מלח נוסף בזמן שהם עדיין חמים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
8
מניחים פנקייק סחוט על תבנית אפייה ולהעביר לתנור כדי להתחמם. המשך לעבוד בקבוצות עד שכל הפנקייקים מבושלים.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
להביא סיר בינוני של מים מלוחים לרתיחה ולצמצם תת מבשלים. לפצח ביצים לתוך קערות בודדות. עבודה ביצה אחת בכל פעם, להטות ביצה לתוך מסננת רשת בסדר בעדינות לסובב מעל כיור או קערה כדי להסיר לבנים מימיים. להנמיך למים בעדינות לגלגל את הביצה החוצה. חזור עד שכל הביצים יהיו בסיר. קוק, מסתחרר בעדינות ומעיף את הביצים אפילו לבישול עד שהלבנים נקבעים אבל המרכזים עדיין נוזליים, 3 1/2 עד 4 דקות. בזהירות להרים עם כף מחורץ ולהעביר צלחת נייר מצופה מגבת. (ראו כאן סרטון של תהליך ציד הביצים.)
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
כדי לשרת, פנקייק תפוחי אדמה צלחת עם מנה נדיבה כל שמנת חמוצה ורסק תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה