פנקייק תפוחי אדמה עם תפוחים קינמון
פנקייק תפוחי אדמה עם תפוחים קינמון עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 181 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. אם יש לכם מלח, תפוחי אדמה, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו חביתיות שיבולת שועל עם תפוחים וקינמון, פנקייק ריקוטה עם תפוחים קינמון, ו פנקייק קינמון בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים ביסקוויק, חלב, מלח וביצים עד מעורבב. מערבבים בתפוחי אדמה.
מחבת חום או מחבת מעל חום בינוני או 191°. (כדי לבדוק מחבת, מפזרים כמה טיפות של מים. אם בועות לקפוץ מסביב, חום הוא בדיוק כמו שצריך.) גריז עם חמאה במידת הצורך.
עבור כל פנקייק, יוצקים מעט פחות מ 1/4 גביע הבלילה מכוס או כד על מחבת חמה, מתפשט כל מעט כדי להפוך פנקייק 4 אינץ'. מבשלים עד יבש בקצוות. הפעל ומבשל בצד השני עד חום זהוב. שמור פנקייק חם.
ב 2 ליטר תבשיל מיקרוגל או קערה גדולה למיקרוגל, לערבב פרוסות תפוח, מים, סוכר וקינמון. כיסוי ומיקרוגל על 5 דקות גבוהות. לחשוף ולערבב. מיקרוגל חשף כ 5 דקות יותר או עד תפוחים רכים כאשר פירסינג עם מזלג.
מגישים עם פנקייק תפוחי אדמה.