פסטה Carbonara פלורנטין
פסטה פלורנטין Carbonara עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 544 קלוריות. אם יש לכם בצל, פטרוזיליה, ביצה לבן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פסטה פלורנטין, פסטה עוף פלורנטין, ו פסטה עוף פלורנטין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים בייקון למחבת; מבשלים 5 דקות או עד פריך, ערבוב לעתים קרובות.
הסר בייקון מחבת, הזמנת 2 כפיות טפטוף במחבת; להניח בייקון בצד.
מוסיפים בצל לטפטופים במחבת; מבשלים 3 דקות או עד מכרז, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים יין; מבשלים 1 דקה או עד שהנוזל מצטמצם בחצי.
להוסיף תרד; לבשל 1 דקה או עד wilts תרד, ערבוב כל הזמן.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מסננים היטב, הזמנה 1 כף מים פסטה. מיד מוסיפים פסטה ומי פסטה שמורים לתערובת תרד במחבת.
מוסיפים בייקון שמורות; מערבבים היטב לשלב.
מערבבים גבינה ואת 4 המרכיבים הבאים, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים לתערובת פסטה, משליכים היטב למעיל. לבשל 1 דקה.