פסטה אגוז di Campania
פסטה אגוז di Campania עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 101 גרם של שומן, וסך הכל 1371 קלוריות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, שמן זית, אגוזי מלך ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 דקות. נסו מולים בסגנון קמפניה, סוניה קארבון של תפוחי אדמה Campania עם פלפלים, ו פסטה ברוטב אגוזים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת יבשה מעל חום בינוני גבוה טוסט אגוז במשך שתיים או שלוש דקות, ערבוב לעתים קרובות. הם צריכים להיות מעט השחמה וריחני.
תן מגניב במשך 5 דקות לפני שתמשיך.
שים את האגוזים לתוך מעבד מזון עם עלי הפטרוזיליה ודופק עד מרקם עדין מושגת.
מוסיפים את החמאה, ואת הדופק עוד כמה פעמים לערבב קצת.הפעל את המכונה שוב ובהדרגה להוסיף את שמן הזית בזרם יציב עם הלהב מסתובב ברציפות. לאחר תערובת עבה וקרם מלא emulsified מושגת לכבות את המכונה ומוסיף את השום, פרמזן, שמנת וקמצוץ כל אחד מלח ופלפל. דופק את התערובת עוד כמה פעמים לערבב ביסודיות.מבשלים את הפסטה בסיר גדול של מים רותחים ומים מלוחים עד אל דנטה.
מסננים וזורקים את הפסטה עם רוטב האגוזים.
מגישים מיד עם גבינה נוספת עבור זליפה.