פסטה אלה קרבונרה
המתכון pastan alla Carbonara יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 581 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו פטריות, פטרוזיליה, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. . נסו Pastan alla Carbonara, Pastan alla Carbonara, ו בייקון וביצה פסטה של כורה פחם: Rigatoni alla Carbonara (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מטגנים בצלים בשמן עד למכרז.
באמצעות אותו מחבת, לבשל פטריות בחמאה מעל חום בינוני. מערבבים בצל ובייקון; להפחית את החום לנמוך, ומבשלים עד בייקון חומים. בקערה בינונית, היכו יחד ביצים, שמנת וגבינה; מערבבים לתוך תערובת בייקון. לבשל, ערבוב, עד הרוטב מתחיל להתעבות.
בינתיים, לבשל פסטה בסיר גדול של מים רותחים עד הסוף.
ניקוז. לזרוק אטריות חמות עם רוטב, פטרוזיליה פתיתי פלפל אדום.