פסטה אנטיפסטי
פסטה אנטיפסטי עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה זו מכילה כ 31 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 610 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא פלפל, פנה, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 84%. נסו סלט פסטה אנטיפסטי, אנטיפסטיname, ו פיצה אנטיפסטי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את פנה עד אל דנטה.
ניקוז, הזמנת 1 כוס מי הבישול.
בינתיים, במחבת גדולה, לחמם את השמן עד מנצנץ.
מוסיף את הפלפלים האדומים, שום ופלפל אדום כתוש ומבשלים על חום גבוה בינוני עד הפלפלים מתרככים, 6 דקות.
מוסיפים את escarole ומבשלים, ערבוב, עד נבול, 3 דקות. מערבבים את הטונה.
מוסיפים את הפסטה, מי הבישול השמורים וכוס 1/2 של הפרמזן למחבת ומבשלים, משליכים, עד שהנוזל נספג כמעט, 2 דקות.
מעבירים לקערות, מפזרים את 1/4 כוס פרמזן הנותרים ומגישים.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.