פסטה אפויה איטלקית קלה
המתכון פסטה איטלקית אפויה קל יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-40 דקות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 58 קלוריות. והוא יספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ KraftRecipes.com יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו בשר בקר טחון רזה במיוחד, גבינת מוצרלה חלב, רוטב הפסטה האהוב על משפחת קלאסיקו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. נסו פסטה אפויה איטלקית, סלט פסטה איטלקי קל, ו סלט פסטה איטלקי קל (מתכונים דומים).
הוראות
בשר חום במחבת גדולה; ניקוז. חזור למחבת.
מוסיפים פסטה, רוטב פסטה וחצי מהפרמזן; מערבבים היטב.
כפית לתוך צלחת אפייה 13x9 אינץ ' מרוסס עם ספריי בישול; העליון עם גבינות שנותרו.
אופים 20 דקות. או עד מחומם דרך.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 34 דולר.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.