פסטה ארטישוק ופלפל אדום קלוי
פסטה ארטישוק ופלפל אדום קלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 369 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. לך לחנות ותביא פסטה פנה, לבבות ארטישוק במים, בזיליקום ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו מטבל פלפל אדום קלוי קל, עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, ו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. לבשל פסטה פנה במים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד מבושל דרך אבל מוצק עד הנשיכה, 8 דקות; לנקז.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים לבבות ארטישוק, פלפל אדום, בצל, פטריות, שום ובזיליקום במחבת החמה עד הבצל והפטריות רכים לחלוטין, 15 עד 20 דקות. מתבלים את התערובת במלח ופלפל שחור.
יוצקים ציר עוף לתוך המחבת ומביאים לרתיחה תוך גירוד חתיכות של מזון משחימים את החלק התחתון של המחבת עם כף עץ. להפחית את החום לנמוך. מערבבים רוטב אלפרדו לתוך תערובת ארטישוק.
מורחים גבינת קוטג 'לתחתית צלחת תבשיל; לשפוך תערובת רוטב אלפרדו על גבינת קוטג'.
מוסיפים פסטה פנה ומערבבים. מכסים תבשיל קדרה בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד מבעבע, 20 עד 30 דקות.