פסטה ארטישוק עוף
פסטה ארטישוק עוף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 453 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לכם קמח, פטריות, מרק עוף נוסף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: פסטה עם עוף וארטישוק, פסטה עם עוף וארטישוק, ו פסטה עוף ארטישוק.
הוראות
לבשל פטוצ ' יני על פי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול, לבשל עוף 2 כפיות שמן על חום בינוני עד כבר לא ורוד.
באותו מחבת, לבשל ולערבב ברוקולי בשמן שנותר במשך 2 דקות. מערבבים את הפטריות, עגבניות ושום; מבשלים 2 דקות יותר.
מוסיפים את הארטישוקים, המלח והאורגנו; מחממים דרכם.
מערבבים את הקמח עם מרק ויין או מרק נוסף עד חלקה; מערבבים לתוך המחבת. מביאים לרתיחה; לבשל ומערבבים במשך 1-2 דקות או עד מעובה.
מוסיפים פטרוזיליה ועוף שמור.
מסננים פטוצ ' יני; מוסיפים לתערובת עוף וזורקים למעיל.