פסטה בוקטיני חריפה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Bucatini Pastan פיקנטי. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 418 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם בצל, עלי טימין, פסטה bucatini, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו Bucatini עם רוטב עגבניות פיקנטי (bucatini All ' amatriciana), ארוחת ערב הלילה: Bucatini con Salsicce (Bucatini עם נקניק), ו Bucatini עם רוטב סקייט: Bucatini alla Razza (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי 4 ליטר או מחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה. מבשלים פטרוזיליה, טימין, בצל וצ ' ילה בשמן על 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות, רק עד בצל רך.
מערבבים בבייקון. מבשלים כ 8 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בייקון הוא פריך.
מסננים שומן, הזמנת 2 כפות; להשליך שומן שנותר.
מערבבים חומץ לתוך תערובת בייקון; לבשל עד התאדה. מערבבים עגבניות ושומן בייקון שמור.
חום לרתיחה; להפחית את החום. מכסים ומבשלים 20 דקות, ערבוב מדי פעם.
בינתיים, לבשל ולנקז פסטה לפי ההוראות.
מוסיפים פסטה לתערובת עגבניות. מבשלים מעל חום גבוה על 3 דקות, זורק בעדינות, עד פסטה מצופה באופן שווה.