פסטה בייסיקו
זקוק לארוחה צמחונית לקטו אובו ? פסטה בייסיקו יכולה להיות מתכון מצוין לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 338 קלוריות , 10 גרם חלבון ו -13 גרם שומן . תמורת 65 סנט למנה , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . המתכון הזה מבית Allrecipes דורש גבינת אסיאגו, טימין, מלח ופלפל וספגטי. עם ציון ספונקולרי של 67% , המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את פסטה הדיאטה הרצויה שלי: פסטה קישוא עוף אפוי וקייל , ארוחת ערב הערב: פסטה אלה בורינה (פסטה עם רוטב כפרי) ופסטת הדיאטה המומלצת שלי: פסטה קישוא עוף אפוי וקייל .
הוראות
מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים קלות.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז. בקערה גדולה מערבבים שמן זית, שום, עגבנייה, טימין, מלח ופלפל. לזרוק עם פסטה.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Piccini Chianti Classico. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-10 דולר.
![פיצ'יני קיאנטי קלאסיקו]()
פיצ'יני קיאנטי קלאסיקו
אודם בהיר עם נימה של סגול. תווי שזיף, סיגליות מתערבבים עם גרגרי בר שופעים ובשלים. מרחיב וחיים בחיך, עם תחושת פה קטיפתית מתמשכת. הסיומת הארוכה קבורה בפירות. יין רב תכליתי, המומלץ להגיש בטמפרטורה של 64ºF, נפלא עם בשרים אדומים עסיסיים, צלוי או צלוי.