קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

פסטה ביצה עם רוטב כבש: Tagliolini Col Sugo di Agnello

פסטה ביצה עם רוטב כבש: Tagliolini Col Sugo di Agnello
פסטה ביצה עם רוטב כבש: Tagliolini Col Sugo di Agnello הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 537 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. אם יש לך tagliolini ביצה, עגבניות משומר, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: מקרוני גריל סוגו ביאנקו-עוף בגריל עם רוטב שמנת Asiago ופסטה, צלעות כבש בגריל (agnello A Scotadito), ו כתף כבש צלויה (Agnello De Latte Arrosto).

הוראות

1
במחבת גדולה, עמוקה למדי, מחממים את שמן הזית על חום גבוה עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיף את הבצל, גזר, בזיליקום ופנצ ' טה ומבשלים על חום בינוני גבוה עד השומן pancetta כבר שניתנו לחלוטין. מתבלים את הטלה במלח ופלפל ומוסיפים אותו למחבת, ומבשלים עד שהוא משחימים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את היין, נותנים לו לבשל 5 דקות, ואז מוסיפים את העגבניות ואת 4 כוסות מים רותחים. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מכוסים עד שהבשר רך. עם כפית מחוררת, להסיר את הבשר ולשמור אותו חם, ולאחר מכן להוסיף את הפסטה הטרייה לרוטב ומבשלים עד אל דנטה. כאשר הפסטה מבושלת, להחזיר את הבשר למחבת, מערבבים בעדינות על חום במשך כמה דקות ולחלק באופן שווה בין 4 קערות פסטה מחוממות לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות