פסטה ביצה עם רוטב כבש: Tagliolini Col Sugo di Agnello
פסטה ביצה עם רוטב כבש: Tagliolini Col Sugo di Agnello הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 537 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. אם יש לך tagliolini ביצה, עגבניות משומר, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: מקרוני גריל סוגו ביאנקו-עוף בגריל עם רוטב שמנת Asiago ופסטה, צלעות כבש בגריל (agnello A Scotadito), ו כתף כבש צלויה (Agnello De Latte Arrosto).
הוראות
במחבת גדולה, עמוקה למדי, מחממים את שמן הזית על חום גבוה עד כמעט עישון.
מוסיף את הבצל, גזר, בזיליקום ופנצ ' טה ומבשלים על חום בינוני גבוה עד השומן pancetta כבר שניתנו לחלוטין. מתבלים את הטלה במלח ופלפל ומוסיפים אותו למחבת, ומבשלים עד שהוא משחימים.
מוסיפים את היין, נותנים לו לבשל 5 דקות, ואז מוסיפים את העגבניות ואת 4 כוסות מים רותחים. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מכוסים עד שהבשר רך. עם כפית מחוררת, להסיר את הבשר ולשמור אותו חם, ולאחר מכן להוסיף את הפסטה הטרייה לרוטב ומבשלים עד אל דנטה. כאשר הפסטה מבושלת, להחזיר את הבשר למחבת, מערבבים בעדינות על חום במשך כמה דקות ולחלק באופן שווה בין 4 קערות פסטה מחוממות לשרת.