פסטה בסיר אחד
פסטה בסיר אחד עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 60 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 1016 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רביולי ארבע גבינות, מים, בשר טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 38 דקות. מתכונים דומים: פוט אחד של פסטה קישואים., פסטה פהיטה בסיר אחד, ו פוט אחד של פסטה עם פטריות קישואים..
הוראות
מבשלים בשר טחון בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה, תוך ערבוב עד שהוא מתפורר ואינו ורוד יותר; לנקז. נגב את התנור ההולנדי נקי.
בצל מטוגן ופטריות בשמן חם על חום בינוני-גבוה 8 דקות או עד מכרז.
להוסיף שום, ו saut 1 דקה. מערבבים בשר בקר, רוטב פסטה, 1 כוס מים, הבא 3 מרכיבים.
מביאים רוטב לרתיחה, מוסיפים רביולי. להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 8 עד 10 דקות או עד פסטה נעשה. מערבבים בגבינה.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו ברוטב עגבניות ובזיליקום קלאסיקו פסטה וגודל משפחת בויטוני רביולי ארבע גבינות.