קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

פסטה בצורת צינור עם גואנצ'ילה: בוקאטיני אל 'אמטריצ' יאנה

פסטה בצורת צינור עם גואנצ'ילה: בוקאטיני אל 'אמטריצ' יאנה
פסטה בצורת צינור עם גואנצ'ילה: בוקאטיני אל 'מטריצ' יאנה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלך. מתאים ל-4 ומחירו 6 מנות.74 דולר למנה. מנה אחת מכילה 1119 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 58 גרם שומן. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם עלי טימין, שמן זית, פקורינו רומנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: פסטאן אל 'אמטריצ' יאנה עם גואנצ'ילה, בוקאטיני עם רוטב עגבניות פיקנטי (בוקאטיני אל 'מטריצ' יאנה), ו בוקאטיני אל ' מטריציאנה.

הוראות

1
הביאו 6 ליטר מים לרתיחה והוסיפו 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2
בתבנית מטגן בגודל 12 עד 14 אינץ 'מניחים את פרוסות הגואנצ' ילה בשכבה אחת ומבשלים על אש בינונית-נמוכה עד שרוב השומן הועבר מהבשר.
מרכיבים שתצטרך
GuancialeGuanciale
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוציאים את הבשר לצלחת מרופדת במגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
השלך מחצית מהשומן מהתבנית, והשאיר מספיק לציפוי, ובשל את פתיתי השום, הבצל והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מניחים את שלושת המרכיבים הללו בתבנית, מוסיפים את הגואנסיאלה ומבשלים על אש בינונית-גבוהה למשך 5 דקות, עד שהבצל, השום והגואנסיאלה חומים זהובים בהירים. מתבלים במלח ופלפל. אתה יכול להוסיף שמן זית כתית אם יש צורך לשמור על ארומטים מן הבוער.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
GuancialeGuanciale
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את רוטב העגבניות, מנמיכים את האש ומניחים להתבשל במשך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
7
מבשלים את הבוקאטיני במים הרותחים לפי הוראות החבילה, עד שהם רכים אך עדיין אל דנטה, בערך 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקטיניבוקטיני
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
8
מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה לרוטב רותח. הגבירו את החום לגובה וזרקו למעיל. מחלקים את הפסטה בין 4 קערות פסטה מחוממות. למעלה עם גבינת פקורינו מגוררת טרי ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
בסיר של 3 ליטר מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
10
מוסיפים את הבצל והשום, ומבשלים עד להזהבה רכה ובהירה, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
11
מוסיפים את הטימין והגזר, ומבשלים 5 דקות נוספות, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
12
מוסיפים את העגבניות והמיץ ומביאים לרתיחה תוך ערבוב לעיתים קרובות. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום