פסטה בצורת צינור עם גואנצ'ילה: בוקאטיני אל 'אמטריצ' יאנה
פסטה בצורת צינור עם גואנצ'ילה: בוקאטיני אל 'מטריצ' יאנה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלך. מתאים ל-4 ומחירו 6 מנות.74 דולר למנה. מנה אחת מכילה 1119 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 58 גרם שומן. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם עלי טימין, שמן זית, פקורינו רומנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: פסטאן אל 'אמטריצ' יאנה עם גואנצ'ילה, בוקאטיני עם רוטב עגבניות פיקנטי (בוקאטיני אל 'מטריצ' יאנה), ו בוקאטיני אל ' מטריציאנה.
הוראות
1
הביאו 6 ליטר מים לרתיחה והוסיפו 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ועוד 2 כפות מי קרח
2
בתבנית מטגן בגודל 12 עד 14 אינץ 'מניחים את פרוסות הגואנצ' ילה בשכבה אחת ומבשלים על אש בינונית-נמוכה עד שרוב השומן הועבר מהבשר.
השלך מחצית מהשומן מהתבנית, והשאיר מספיק לציפוי, ובשל את פתיתי השום, הבצל והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
מניחים את שלושת המרכיבים הללו בתבנית, מוסיפים את הגואנסיאלה ומבשלים על אש בינונית-גבוהה למשך 5 דקות, עד שהבצל, השום והגואנסיאלה חומים זהובים בהירים. מתבלים במלח ופלפל. אתה יכול להוסיף שמן זית כתית אם יש צורך לשמור על ארומטים מן הבוער.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
Guanciale
פירורי בשר צמחוני קפואים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מוסיפים את רוטב העגבניות, מנמיכים את האש ומניחים להתבשל במשך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
7
מבשלים את הבוקאטיני במים הרותחים לפי הוראות החבילה, עד שהם רכים אך עדיין אל דנטה, בערך 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקטיני
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
8
מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה לרוטב רותח. הגבירו את החום לגובה וזרקו למעיל. מחלקים את הפסטה בין 4 קערות פסטה מחוממות. למעלה עם גבינת פקורינו מגוררת טרי ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו
מתכון לפיצוצ'רי
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
9
בסיר של 3 ליטר מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
10
מוסיפים את הבצל והשום, ומבשלים עד להזהבה רכה ובהירה, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
11
מוסיפים את הטימין והגזר, ומבשלים 5 דקות נוספות, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
12
מוסיפים את העגבניות והמיץ ומביאים לרתיחה תוך ערבוב לעיתים קרובות. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.