קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

פסטה בצורת צינור עם גואנצ'ילה: בוקאטיני אל 'אמטריצ' יאנה

פסטה בצורת צינור עם גואנצ'ילה: בוקאטיני אל 'אמטריצ' יאנה
פסטה בצורת צינור עם גואנצ'ילה: בוקאטיני אל 'מטריצ' יאנה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלך. מתאים ל-4 ומחירו 6 מנות.74 דולר למנה. מנה אחת מכילה 1119 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 58 גרם שומן. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם עלי טימין, שמן זית, פקורינו רומנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: פסטאן אל 'אמטריצ' יאנה עם גואנצ'ילה, בוקאטיני עם רוטב עגבניות פיקנטי (בוקאטיני אל 'מטריצ' יאנה), ו בוקאטיני אל ' מטריציאנה.

הוראות

1
הביאו 6 ליטר מים לרתיחה והוסיפו 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
בתבנית מטגן בגודל 12 עד 14 אינץ 'מניחים את פרוסות הגואנצ' ילה בשכבה אחת ומבשלים על אש בינונית-נמוכה עד שרוב השומן הועבר מהבשר.
מרכיבים שתצטרך
GuancialeGuanciale
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוציאים את הבשר לצלחת מרופדת במגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
השלך מחצית מהשומן מהתבנית, והשאיר מספיק לציפוי, ובשל את פתיתי השום, הבצל והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מניחים את שלושת המרכיבים הללו בתבנית, מוסיפים את הגואנסיאלה ומבשלים על אש בינונית-גבוהה למשך 5 דקות, עד שהבצל, השום והגואנסיאלה חומים זהובים בהירים. מתבלים במלח ופלפל. אתה יכול להוסיף שמן זית כתית אם יש צורך לשמור על ארומטים מן הבוער.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
GuancialeGuanciale
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את רוטב העגבניות, מנמיכים את האש ומניחים להתבשל במשך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
7
מבשלים את הבוקאטיני במים הרותחים לפי הוראות החבילה, עד שהם רכים אך עדיין אל דנטה, בערך 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקטיניבוקטיני
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
8
מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה לרוטב רותח. הגבירו את החום לגובה וזרקו למעיל. מחלקים את הפסטה בין 4 קערות פסטה מחוממות. למעלה עם גבינת פקורינו מגוררת טרי ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
בסיר של 3 ליטר מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
10
מוסיפים את הבצל והשום, ומבשלים עד להזהבה רכה ובהירה, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
11
מוסיפים את הטימין והגזר, ומבשלים 5 דקות נוספות, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
12
מוסיפים את העגבניות והמיץ ומביאים לרתיחה תוך ערבוב לעיתים קרובות. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק