פסטה ברוטב יוגורט
פסטה עם רוטב יוגורט דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 564 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, יוגורט, צנוברים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. . לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 56%. מתכונים דומים: פסטה ברוטב יוגורט, סלט טונה עם רוטב שמיר יוגורט, ו פסטת דרום מערב שמנת עם רוטב יוגורט יווני חריף.
הוראות
מבשלים את הפסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה.
באמצעות מרגמה ועלי, מועכים את המלח ושום שיני יחד לתוך משחה. לחמם את היוגורט מעט במחבת רוטב.
הסר כמות קטנה של יוגורט מחבת, ומערבבים יחד עם רסק שום. מערבבים את התערובת לתוך היוגורט הנותר
מסננים את הפסטה, ולשטוף במים קרים.
מניחים בתבשיל או צלחת מנה עמוקה, לזרוק עם 1 כף חמאה או מרגרינה. לזרוק עם חצי רוטב שום יוגורט.
מורחים את הרוטב שנותר על הפסטה.
עבור צלחת מיוחדת מאוד, חום את צנוברים ב 2 כפות חמאה או מרגרינה.