פסטה ברוטב צדפות
פסטה עם רוטב צדפות עשויה להיות רק תוספת שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 275 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם קישוט: עלי בזיליקום, שמן צמחי, צדפות במיץ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו פסטה ברוטב צדפות לבנות, רוטב צדפות לבן עם פסטה, ו פסטה ברוטב צדפות לבנות (מתכונים דומים).
הוראות
צדפות ניקוז, ומיץ מילואים. קוק שמורות מיץ צדפות במחבת קטנה מעל חום בינוני 15 דקות או עד מופחת בחצי; להפריש.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, ולנקז.
בינתיים, שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, להוסיף שום, ומבשלים עד הזהב.
מוסיפים מיץ צדפות מופחת ופטרוזיליה; מבשלים 2 דקות או עד שהפטרוזיליה רכה. מערבבים בצדפות, יין ובזיליקום, ומבשלים 5 דקות או עד שהיין מצטמצם בחצי.
מוסיפים פסטה ופלפל שחור, משליכים היטב למעיל.