פסטה ברוקולי לאפות
פסטה ברוקולי לאפות דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 362 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 10 מנות. אם יש לכם ברוקולי, פסטה פוזילי, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. . וזה די טוב. נסו ברוקולי ופסטה אופים, בשר חזיר וברוקולי פסטה אופים, ו בשר חזיר וברוקולי פסטה אופים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים לבשל rigatoni או פסטה fusilli עם כף אחת של שמן עד אל דנטה.
בינתיים, בסיר גדול להמיס חמאה או מרגרינה. מערבבים בקמח וחלב ומקציפים עד לתערובת רותחים ומתעבה.
מוסיפים גבינת פרמזן מגוררת, מלח, מלח שום, אגוז מוסקט, טימין וגבינת צ ' דר מגוררת ומערבבים עד מעורבב.
מוסיפים ברוקולי מבושל ופסטה מרוקנת לרוטב גבינה.
יוצקים לתוך צלחת אפייה משומנת 9x13 אינץ'.
מפזרים גבינה שוויצרית מגוררת.
אופים חשופים ב 350 מעלות C (175 מעלות C) במשך 20 דקות.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.