פסטה ברוקולי לאפות דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 362 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 10 מנות. אם יש לכם ברוקולי, פסטה פוזילי, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. . וזה די טוב. נסו ברוקולי ופסטה אופים, בשר חזיר וברוקולי פסטה אופים, ו בשר חזיר וברוקולי פסטה אופים (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים לבשל rigatoni או פסטה fusilli עם כף אחת של שמן עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פוזילי.
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
1 כוס גריסי פנינה לבנים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
ניקוז.
3
בינתיים, בסיר גדול להמיס חמאה או מרגרינה. מערבבים בקמח וחלב ומקציפים עד לתערובת רותחים ומתעבה.
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מוסיפים ברוקולי מבושל ופסטה מרוקנת לרוטב גבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינה
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
מתכון לפיצוצ'רי
6
מערבבים היטב.
7
יוצקים לתוך צלחת אפייה משומנת 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
8
מפזרים גבינה שוויצרית מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
9
אופים חשופים ב 350 מעלות C (175 מעלות C) במשך 20 דקות.