קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות13
מגזין

פסטה ברוקולי לאפות

פסטה ברוקולי לאפות
פסטה ברוקולי לאפות דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 362 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 10 מנות. אם יש לכם ברוקולי, פסטה פוזילי, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. . וזה די טוב. נסו ברוקולי ופסטה אופים, בשר חזיר וברוקולי פסטה אופים, ו בשר חזיר וברוקולי פסטה אופים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים לבשל rigatoni או פסטה fusilli עם כף אחת של שמן עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פוזילי.פוזילי.
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
ניקוז.
3
בינתיים, בסיר גדול להמיס חמאה או מרגרינה. מערבבים בקמח וחלב ומקציפים עד לתערובת רותחים ומתעבה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מוסיפים גבינת פרמזן מגוררת, מלח, מלח שום, אגוז מוסקט, טימין וגבינת צ ' דר מגוררת ומערבבים עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת
גבינת צ ' דר גרוסהגבינת צ ' דר גרוסה
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
מוסיפים ברוקולי מבושל ופסטה מרוקנת לרוטב גבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
6
מערבבים היטב.
7
יוצקים לתוך צלחת אפייה משומנת 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
8
מפזרים גבינה שוויצרית מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
9
אופים חשופים ב 350 מעלות C (175 מעלות C) במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.