פסטה ברוקולי לימוני ראבה
צריך ללא גלוטן ותוספת ראשונית? פסטה ברוקולי למוני יכולה להיות מתכון מדהים לנסות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 156 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 177 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, filei, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו תפוחי אדמה קלויים למוני וברוקולי רבה, פסטה עם פנצ'טה, ברוקולי או ברוקולי ראבה וצנוברים, ו ברוקולי ראבה ופסטה שום (מתכונים דומים).
הוראות
תביא 4 qt. מים לרתיחה בתנור הולנדי גדול.
הוסף 2 כפית. מלח כשר, לחזור לרתיחה, ומערבבים ברוקולי rabe. לבשל 1 דקה או עד פריך במכרז; לנקז. לצלול לתוך מי קרח כדי לעצור את תהליך הבישול; לנקז.
לבשל פסטה בתנור ההולנדי על פי הוראות החבילה; לנקז, הזמנת 1/2 כוס מים פסטה חם.
להמיס חמאה עם שמן בתנור הולנדי על חום בינוני; להוסיף שום, ו סאוט 1 עד 2 דקות או עד מכרז.
להוסיף פלפל אדום וגרידת לימון; לבשל, ערבוב כל הזמן, 1 דקה. מערבבים ברוקולי rabe; לבשל, ערבוב כל הזמן, 1 דקה. מערבבים פסטה חמה ומבושלת, מי פסטה שמורים, פרמזן ומיץ לימון; מבשלים 1 עד 2 דקות. מתבלים במלח כשר ופלפל שחור. למעלה עם גבינה.
הכוח של מי פסטה לפני שאתה לנקז את הפסטה מבושל בצורה מושלמת שלך (אל דנטה, כמובן!), לגרוף לפחות 1 כוס של מי פסטה עשירים, עמילניים כדי להפוך את רוטב פאן קל. השתמשנו 1/4 ל 1/2 כוס ברוב המנות כאן, אבל עבור רוב המתכונים לחסוך קצת יותר במקרה שאתה רוצה רוטב רופף יותר. מרק מעונן מתחתן עם חמאה או שמן לתוצאות משיי, שמנת. ובגלל שבישלת את הפסטה שלך עם כמות נאותה של מלח (כ 1 כף. מלח כשר לכל ליטר מים), שאריות נוזל מספק טעם מדי. השתמש בו בכל פעם שאתה מרגיש חצוף.